Je snad něco lepčejšího než A4 v kombíku?
Je snad něco lepčejšího než A4 v kombíku?
Hypoteticky čistě teoreticky...
vyberme auto, požadavky následující:
1, velký rovný kufr (kombi) nulová nakládací hrana (ideál je takový, že se tam 2m profil vleze za sedadlo spolujezdce)
2, slušné až velmi slušné jízdní vlastnosti trochu kostitřas nevadí
3, motor výkonný a vhodný pro LPG tak 150 HP zcela minimálně
4, musí to být pěkné a dát se v tom jezdit celý den
5, manuální převodovka, rozumné servisní náklady, automatoklíma
6, interier odolný a pohledný a max boky sedadel z kůže
cenovka tak 200kKč bez DPH když by to bylo jó pěkný tak 300 bez DPH.
zatím mi z toho vypadla tak A4 V6 3.0 nebo silnější 1,8T (6q převodovka) rok tak 2003-2007 preFL poFL je jedno.
nějaké alternativy? Passata po druzé asi nechcu, byť jsem s ním v zásadě spokojený. B6 nescu ani vidět, jednou a dost.
jezdit v tom hodlám zase 4 roky.
vyberme auto, požadavky následující:
1, velký rovný kufr (kombi) nulová nakládací hrana (ideál je takový, že se tam 2m profil vleze za sedadlo spolujezdce)
2, slušné až velmi slušné jízdní vlastnosti trochu kostitřas nevadí
3, motor výkonný a vhodný pro LPG tak 150 HP zcela minimálně
4, musí to být pěkné a dát se v tom jezdit celý den
5, manuální převodovka, rozumné servisní náklady, automatoklíma
6, interier odolný a pohledný a max boky sedadel z kůže
cenovka tak 200kKč bez DPH když by to bylo jó pěkný tak 300 bez DPH.
zatím mi z toho vypadla tak A4 V6 3.0 nebo silnější 1,8T (6q převodovka) rok tak 2003-2007 preFL poFL je jedno.
nějaké alternativy? Passata po druzé asi nechcu, byť jsem s ním v zásadě spokojený. B6 nescu ani vidět, jednou a dost.
jezdit v tom hodlám zase 4 roky.
Slow and serious
Re: Je snad něco lepčejšího než A4 v kombíku?
Accord 2.4i?
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
pokud bys nekupoval tu A4 ve quattru, nevidim pro ni s ohledem na tve pozadavky nejaky extra duvod.
tak navrhni něco lepčejšího... na acco ve skrytu duše myslím, ale nikdy jsem s tím nejel, což bych rád někde nahnal... mám teda nějaké představy, ale czert ví.
Slow and serious
- Franta Lopata
- Letec
Letmo jsem projel sauto, ale z obrázků nepoznám jestli by vyhovovala nakládací hrana.
Takže zkusím, co takhle Mondeo 2.5 nebo 3.0?
Vycházel jsem též z počtu nabízených ojetých kusů.
Takže zkusím, co takhle Mondeo 2.5 nebo 3.0?
Vycházel jsem též z počtu nabízených ojetých kusů.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova. 

V6 3.0 nebo ST220 má, co mám načteno, problémy s motorem a to dost zásadního rázu... Jinak by bylo ST220 favoritem
V6 2.5 mi příjde podkoňovaná na ten objem vysoptit 125kW , ale zase to má tuze zajímavé ceny... patrně kombinace, která u nás neupadla v oblibu.
Jinak koukám, že by mi vyšlo i na zánovní mondeo s 2.5T... no ale to jsem jezdil a jízdně už to není takové hračičkovité a taky to pěkně, ale opravdu pěkně pije a netuším jak by se to tvářilo na LPG.
V6 2.5 mi příjde podkoňovaná na ten objem vysoptit 125kW , ale zase to má tuze zajímavé ceny... patrně kombinace, která u nás neupadla v oblibu.
Jinak koukám, že by mi vyšlo i na zánovní mondeo s 2.5T... no ale to jsem jezdil a jízdně už to není takové hračičkovité a taky to pěkně, ale opravdu pěkně pije a netuším jak by se to tvářilo na LPG.
Slow and serious
- Franta Lopata
- Letec
To je velká škoda té 3.0 
Těžko říci, pokud není možnost si ten vůz s 2.5 řádně vyzkoušet. Znalejší budou vědět více.
Edit: Turbomotory se nekamarádí s LPG?

Těžko říci, pokud není možnost si ten vůz s 2.5 řádně vyzkoušet. Znalejší budou vědět více.
Edit: Turbomotory se nekamarádí s LPG?
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova. 

TO LPG se da dat vsude i k tomu 2,4 accordu, byt ja bych ten krabicoidni design neprezil. Jinak v ramci toho, ze to stejne nekoupis je otazkou zda ma smysl ve sto dvacate sedme diskusi na tema vyberu vozu ztracet cas
Proti te A4 se neda rici nic spatneho, byt kufroidnim pohledem to neni zadna slava.

mazda 6 wagon 2.2i 4-hrab?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
je jich krute malo a jsou to 2,3pavproch píše:mazda 6 wagon 2.2i 4-hrab?