Něco většího
Něco většího
Zdravím, tento rok jsem udělal řidičák, tak bych si rád vybral nějaké autíčko. Jenže teď nastává problém s výběrem, jelikož měříc 196cm a nejsem zrovna skladný, tak bych potřeboval nějaké auto s dost velkým prostorem pro řidiče a taky zároveň nějaké auto do budoucna, aby si měla kam sednout rodina. Přemýšlel sem na nějakým MPV/SUV autem... Něco kolem 50 000Kč s motorem do 2.0 nejlépe na benzín. Celkem mě zaujal Daewoo Tacuma, poprosil bych o jiné návrhy, poznatky k takovým autům a podobně 

AAAautovraky... Nejhorší, největší a nej********ší autobazar v ČR!
Od 23.září 2011 majitel Citroen C8 3,0i V6 exclusive tiptronic s automatem
.
Hledám sponzora na nový fotoaparát, nejsem náročný
.

Re: Něco většího
A co koukat po něčem mainstreamovějším než korejské MPV?
Za 50 budeš mít vyvoněnou céčkovou Omegu. Díly budou za zlomek ceny, každý to zná, každý to umí opravit, místa bude více a budeš jezdit jako pán. Ne jako rákoska co si nasekala moc dětí...
Za 50 budeš mít vyvoněnou céčkovou Omegu. Díly budou za zlomek ceny, každý to zná, každý to umí opravit, místa bude více a budeš jezdit jako pán. Ne jako rákoska co si nasekala moc dětí...
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
Pokud myslíš něco takového ( http://www.tipcars.com/opel-omega/opel- ... 71501.html ), tak je to velice pěkné autíčko, ale nic o něm nevím. O Tacumě sem pročetl desítky článků, ale za pokus to stojí
. Auto se mi celkem zalíbilo i z důvodu, že tam má dost místa na nohy (pod volantem), protože do normálního auta mám problém vměstnat nohy (viz Honda accord, Škoda felicie...)

.
.

Jan: Samozřejmě nevím jakou máš postavu, ale já se svými 193 cm a (bývalými) 105 kg jezdil normálně v Pandě, Unu, Puntu II., Alfě GTV... Vyloženě nedostatek místa jsem pociťoval snad u některých aut se šíbrem, který snižoval strop a (bohužel) u spousty veteránů ze 60. a 70. let (Fulvia, X 1/9, některé staré Alfy...), ale jinak skoro nikde.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! 

Tak vážím o něco víc, ale spíš přes nohy mám problém...
.
.