Nenajazdim uz vela, do 20tis rocne a namnozili sa mi jazdy po meste a dve auta nechcem mat.
Velkych SUV 4x4 je ako safranu, chodim na rybacky a tam sa 4x4 zide, nechodim iba na SVK a CZ, tam by samozrejme stacil
aj haldex. Kedysi som jazdil na Outlander, Land Cruiser a nasledne X5. Vsetko to boli naftove motory, uplne
bez zavad, vyborne auta, v principe kazde uplne ine.
Zaujimave auto je XC90 T8, kde je elektromotor a 4valcovy motor, zial dojazd nie je bohvieco...aj by bol kandidat c1 ale
ten podvozok je naozaj dost tragicky, este ostava pockat na facelift, ale o tom este nikto nic nevie. Take V90 Cross country
je uz podvozkovo inde, asi sa poucili.
Mercedes, BMW a Audi su auta, ktore zbytocne kricia a priznam sa s X5 som sa moc nestotoznil, aj ked jazdne parada.
Preto sa na tento smer ani nepozeram.
Co som nasiel Land Cruiser sa robi 6valec 4liter, to vyzera neznicitelne

V 7 miestnej verzii, co by sa hodilo sa robi hlavne Land, tam mam skusenosti, ze sa este kto to odvezie
aj ked tolko pohodlia tam nie je ako v XC90.
Nie som posadnuty Dieselgate, ani ma to neovplnyvnilo, ale naozaj jazdim uz vela jazd v meste, kratsich jazd a par krat rocne
viac km ma zasa spotreba nezabije, aj ked je rozdiel 10l a 14l

Skuste poradit, kto robi dnes dobre benzinove motory, paradne vyzera B58 od BMW, napriklad v 540i, tam sa vydaril, mal som
skusobnu jazdu, ale iba som bol zvedavy na ten motor.
Poradte, obsirte mi obzor. Uz som som na viacerych forach cital dopyty po vacsich autach s benzinom, 3 sedackami vzadu