To neměla bejt vůbec ta pointa
Jenom to, že lezení k poslednímu sedlákovi v předklonu, lebo on kupuje ty moje pojebané hnojiva je přístup, se kterým se umím (zatím) smířit.
Že je Radovan trošku zmrdeček už doteklo snad každému
jenomže, ani to u Bureše není pravda. Jeho pracovní metody jsou opravdu značně odlišné od panáčkování v předklonu...
(čo si ten kokot myslí? keď nebude kupovať ty moje hnojivá, tak ho koupím i s tou pojebanou maštalou!)
řidičBOB píše: ↑pon 05 srp 21:44
jenomže, ani to u Bureše není pravda. Jeho pracovní metody jsou opravdu značně odlišné od panáčkování v předklonu...
(čo si ten kokot myslí? keď nebude kupovať ty moje hnojivá, tak ho koupím i s tou pojebanou maštalou!)
To ja zase slysel, ze znalost “pred kym se (docasne) posrat a na koho se vysrat” byla vzdy extremne silna a Agrofert precejen nebyl od zacatku neporazitelnej
už si konfiguruju transportera s rychlýma pruhama.
škoda, že se nevyrábí něco velikostně jako Scudo, ale s pořádným motorem.
na dýlku to má jak X5tka, podvozek se dá dycky poladit a s nějakýma 140kw by se s tím dala jezdit strašná střelba
Cenovka za plechovku 4x4 ve výbavě bude tak 1,2M. Takovou nabídku mám od Forda, tak předpokládám, že VW levnější nebude. Auta u VW budou mít fyzicky až někdy v druhé polovině 2025.
Feroda DS2500 daly necelých 10 000 a při výměně oleje u pana závodníka, páč si to od něj chci nechat jednou za rok projít, jsem byl taktně upozorněn že jsou na plech a rovnou jsem fásnul i nový přední kotouče. Taky už toho měly dost. Ale nevšim sem si toho vůbec, zvuky to nedělalo.
Takže se z výměny oleje stala akce za skoro 40 litrů, no nepotěšili mě