Asi bych si to nekoupil ale chápu proč někdo jo na mě zbytečně velký a hlavně ta spotřeba bude asi šílená. Ale zvuk určitě supr.
a za ty prachy.. pěkný
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Já tam mám rádio, protože navi mi jede na obrazovce rádia.
Spotřeba není hrozná u toho Duranga. Při pohodové jízdě kolem 10. Samo, že ne ve městě nebo dálničním dvoukilu.
řidičBOB píše:Já tam mám rádio, protože navi mi jede na obrazovce rádia.
Spotřeba není hrozná u toho Duranga. Při pohodové jízdě kolem 10. Samo, že ne ve městě nebo dálničním dvoukilu.
Hlavne mam takovej neblahej pocit, ze tenhle druh aut bude dost vzacnej za 5-10 let. Ale tou dobou bude benzin za hubicku, vsichni budou sosat predrazenou elektriku a minimalne rusaci ti urvou ruce az to budes prodavat...
Jo je to krásné ty V8, ale pokud to není v plynu, jezdí se ročně 50tkm+ tak ty náklady na provoz (a nejezdí se s tím jak důchodce), jsou fakt jinde, proti 6.válcové naftě.
Je třeba si moc dobře uvědomit, jestli chci ty náklady podstoupit, ale je to moc příjemné svezení.
Pokud máš Astru, tak bych zkusil i Insignia GSi. naprosto maximální výbava bez DPH pod ten 1 mil Kč.
Anebo ten Arteon není špatnej.
A není to "jezdící lednička", aka SUV.
Volvo V60 je malé zhruba jako Oktávka, za tu cenu (ani technologicky) to nedává smysl.
Fyzikální zákony platí i pro Audi a auto s vyšším podvozkem a karosérií prostě musí hůře jet.
Pokud Audi, tak třeba A6, ale to jsi s max výbavou úplně jinde.
Ale pokud chceš fakt jezdit s ledničkou, pak klidně Hyundai Tucson.
Moje malá filozofická úvaha @mattone: fascinuje mě (a závidím Ti ji) Tvá ochota k flexibilitě (malé-velké auto, sedan-SUV, benzín-dýzl) - já si sám sebe neumím takle představit - kdybych chtěl dát meloun+ za auto, tak mám konkrétní představu a za tou jdu hlavanehlava.
Přeju úspěšný výběr.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Pokud máš Astru, tak bych zkusil i Insignia GSi. naprosto maximální výbava bez DPH pod ten 1 mil Kč.
Anebo ten Arteon není špatnej.
A není to "jezdící lednička", aka SUV.
Volvo V60 je malé zhruba jako Oktávka, za tu cenu (ani technologicky) to nedává smysl.
Fyzikální zákony platí i pro Audi a auto s vyšším podvozkem a karosérií prostě musí hůře jet.
Pokud Audi, tak třeba A6, ale to jsi s max výbavou úplně jinde.
Ale pokud chceš fakt jezdit s ledničkou, pak klidně Hyundai Tucson.
Jaké jsou Tvé zkušenosti s Q5, že jsi tak razantně proti?