jarka píše:3500,- za krátký převod i s LSD??? No ty kráso to jsou luxusní ceny. Mě tahle kombinace na japonce stála ve starších dílech o dost větší raketu...
d1.8t: a to LSD je na E36? Kamarád myslím sháněl, tak jestli bude k prodeji tak bych se zeptal.
Bussines ještě neproběhl, logistika je komlikovaná. Ještě uvidim jestli budu syslit nebo ne.
eMJe píše:
Snowman: Quaife(torsen) je ta lacnejsia moznost, horsie je to u lamelakov
Pokud vím, tak je nabízen lamelovej KAAZ kolem 30 tis. Kč i s montáží.
Mozem poprosit viac info pls?
Ako je to s prevadzkovou nakladovostou? Ten quaife, by mal byt "bezudrzbovy" takze do dailycaru idealny. V lamelaku je potreba menit olej ak sa nemylim a plus samotne lamely sa opotrebuvavaju (ako moc (asi podla svrnosti) a za ako dlho je v K.O., to netusim)...no 30k Kč neni moc ale ani malo hlavne ked na E36 je secondhand za 1/10 ceny
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Diky za info, tak uz len zohnat 1200€ a jazdeny diff(alebo aspon obal)...
Tiez som posledne dni hladal ake ine moznosti existuju, no realne pouzitelne, bez vymeny polky auta(M diff s M3-ky), uz ziadne nie su. Este tak pockat na nejaky secondhand, ale to bude moc velka nahoda...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
V tom linku Hans pise, ze torsen sa v okruhovych autach nepouziva a lamelak je pre drift, pritom taky Radical ma torsen a auto na nakupy to nie je, takisto Toyota GT86 ma torsen a auto bolo prisposobene hlavne na zabavu, vratane driftu, takze tak zle to s tym torsenom nie je...
Sam sa rozhodujem medzi lamelakom a Quaife...Zatial to vyzera na ten Quaife, uz som pisal ale do Japonska na OS Giken(lamelak) za dobru cenu tak uvidim ako sa to vyvinie...