watchfan píše:
Samozřejmě neznám Tvého bývalého šéfa, ale vždy, když slyším podobně ubohé kecy, tak je to od člověka, který si takové auto nemůže dovolit, ale ve skrytu duše by ho chtěl

čest výjimkám

U bab je smůla, že se to prostě takto vidí. U chlapa se bere, že to je úspěšnej manažer a u ženské že to je kur...tak to prostě je a níc s tím neuděláš.
jinak k tomu původnímu:
Tak to jsem nevěděl, že vlastně auto na normální využití (dovolené atd.) nemáš. Pokud to tedy využiješ i na to na co se to použít má - tedy delší štreky, tak by to šlo. Stejně se mi ale zdá, že to auto za to nestojí, Moc drahý s výrazným efektem sem "pracháč", rizikem ukradení, drahým servisem a využití jeho potenciálu na minimum. Jeden známej todle auto měl, ale on dojížděl denně do práce asi 40km a také využil 4x4, jelikož to pak na konci cesty bylo k baráku dost o hubu. Pak to sice prodal, protože došly prachy, ale co vím, tak s tím byl dost často v servisu.
Další věc je, že to auto má 387 koní, což je asi tolik co měla starší M3. S M3 jsem jel a pokud sešlápneš plyn, tak to není auto, ale raketa. Zvážil bych, jestli auto s tímto výkonem je vhodné pro ženu.