nafta, nižší střední, cca 550tis s

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
Odpovědět
DoubleSix
Pan Řidič

Re: nafta, nižší střední, cca 550tis s

Příspěvek od DoubleSix »

Deli : těžká volba. U nás je to dost podobné, jen se netrvá na tom dieselu.

Moje doporučení : Laguna 2.0 dCi (je to přeci stejná třída jak Octavia, ne?) - za ty prachy nejlepší volba pro cesty po dálnici, malé HB z tebe vyklepou duši.
DoubleSix
Pan Řidič

Příspěvek od DoubleSix »

HondaMan píše:Před 308 jsem cca 2 měsíce jezdil v 307 (cca 5000km) a po přesednutí mi bylo hodně těžko. Možná je to u lépe vybavených 308 s lepším motorem lepší, ale základní 308 je zoufalost nad zoufalost...
Mám možnost porovnat motory 1.6 benzín. 307 je ve výbavě ST a 308 ve výbavě Premium.
Na design a kvalitu provedení to nejezdí, ale tady je pokrok největší.
Motoricky je 308 lepší. Řazení je také přesnější. Zpětná vazba od silnice je +/- stejná. Odhlučnění je u 308 lepší po všech stránkách. Toť moje osobní zkušenost.
quasimoto
Pan Řidič

Příspěvek od quasimoto »

Tiez by som bol za Lagunu pri tejto cene. A na dialnicu sa mi ani 308 s najvyssou vybavou a 2.0 HDI 163k nevyzera zle.
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

beaumont píše:Deli: A tvoje odmítání "F" se týká i koncernu Fiat? Alfa Giulietta je asi příliš politicky nekorektní, ale tady:
http://www.lancia.cz/novinky.php?novink ... ncia-delta
je pořád na prodej skladová Delta s motorem 1.9 JTD Twinturbo (190 koní!!) za 582 tis. Kč! Jako dálniční kočár ideální, mj. díky dlouhému rozvoru. A té šedé barvě by Ti to možná prošlo, ne?

Kromě toho by tu ještě bylo Bravo, nejméně nápadné z Italů, zato v rámci Tvého rozpočtu i nejsilnější Sport s motorem 2.0 Multijet 165 koní:
http://www.fiat.cz/dokums_dokumenty/cz198_bravo_308.pdf

Kromě toho se tu myslím ještě neřešil Peugeot...?
tak beru zpět, Civic není nejošklivější auto, je to Delta :D To auto se mi fakt nelíbí :)

Bravo se mi už docela líbí, Wolff mě v tom svém svezl a je to docela hezké :) Ale na rovinu, bych nechtěl mít na talíři to, že mam IT auto, které stojí v servisu a kolegové co mají šáde/fordy jezdí :D

A Peugeot se mi taky žádnej nelíbí :)
HondaMan píše:pavproch: "octu f kombajnu 4-hrab 1,6CrD Elegance" jsem nedávno projížděl a jako auto je to dobré. Jen by se Deli ukousal nudou, protože to jede ještě hůř než to co má teď :-/
nuda neva, ono na dálnici si stejně člověk moc srandy neužije :D
ExFun píše:Deli a nic většího ti fakt neprojde?

Když se podívám, že teď máš za 549.900,- Lagunu Bose - 2.0DcI 131Kw s Bose systemem a zárukou 5 let, 17" kola, xenony, tempomat, vyhřívaný sedadla, navigaci, tak bych byl z mrdky typu Mazda 3 (i vzhledem k tomu, že jezdíš dálky) vyloženě nešťastný.. Ostatně i Octa bude mít poloviční výbavu..

Jakože Renault nemusím, ale u této Laguny jsem o problémech neslyšel a ta nabídka je prostě výborná.
nn, bohužel nic většího, ikdyby to stálo 300tis, být nemůže :(
pjanda píše:Neco kompaktniho od VW bych si klidne koupil, ale ne s dieselem. Prvni slusne TDI je 3,0 V6, vsechno ostatni je podle me tezko konkurenceschopna mizerie. Hlavne stara PD s naroubovanym CR prezentovanym jako spasou. Proto bych se mu vyhnul, motor je bohuzel u auta dost vyznamna soucast ;) Ta Mazda je mnohem mensi zlo, navic i jede, Vy byste se s tim limitem dostal zrejme nejdale k 2,0 TDI 140 a to moc nejede...
já prostě naftu musí, s tím nehnu :) je fakt, že Mazda má o 10k víc a asi i o nějaká kila méně :) hlavně u Octy a spol. mam strach o to, abych co měsíc neřešil vymlácené okno a auto bez rádia/bagů atd. :(
HondaMan píše:
edit: s Deliho nájezdem je IMO nesmysl uvažovat o jakémkoliv francouzském *****
By musel kupovat nové auto po 2 letech
s PD jsem za dva roky natočil 114tis km a to jsem ještě najel pár tisíc s Mondeem :(( By mě zajímalo, kam furt jezdim :D
DoubleSix píše:Deli : těžká volba. U nás je to dost podobné, jen se netrvá na tom dieselu.
To je fajn, benzín bych bral všema deseti :ymhug:
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III :)
Fordem tam, vlakem zpátky! ;;)
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

Aspoň čti SZka Delino...
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

Už sem ti taky jednu poslal :D
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III :)
Fordem tam, vlakem zpátky! ;;)
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

já bych mrknul na toho Cruze..........za 518 800 máš 2.0 VCDi 120kw f úplně plný palbě :D
no řekni sám, jestli třeba tohle vypadá za ty prachy blbě
Obrázek
Niko nadžanel ko kerdža
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

Cruze je zajímavá volba a v té ceně je opravdu Ctrl+A bez automatu.

Pořád se ale nemůžu zbavit dojmu, že je to taková sociální volba. Leštěnej prd.
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

tak Chevrolet je obecně americkou sociální značkou :D ......... ale když se to vezme z druhý strany, tak tím tady nejezdí každej a v rámci Delíkovo zadání by to svůj účel splnit mělo, a jak zde již zaznělo tak v černý nebo bílý to auto vypadá víc než dobře....a pozor, 5letá prodloužená záruka je v ceně!! :D
Niko nadžanel ko kerdža
beaumont
Letec

Příspěvek od beaumont »

Deli píše:
beaumont píše: Kromě toho by tu ještě bylo Bravo, nejméně nápadné z Italů, zato v rámci Tvého rozpočtu i nejsilnější Sport s motorem 2.0 Multijet 165 koní:
http://www.fiat.cz/dokums_dokumenty/cz198_bravo_308.pdf
Bravo se mi už docela líbí, Wolff mě v tom svém svezl a je to docela hezké :) Ale na rovinu, bych nechtěl mít na talíři to, že mam IT auto, které stojí v servisu a kolegové co mají šáde/fordy jezdí :D
No jo, ale co ten šok kolegů, až bys je svážel ze servisů Škodovky svým bezproblémovým Italem (a to je pravděpodobnější případ než ten Tvůj) :ymapplause:
Získal bys buď pověst znalce (ten si uměl vybrat...) nebo šťastlivce (koukni na to jakou má kliku, italské auto a nekazí se mu...) :D
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! ;-)
Odpovědět