northwind & mattonecz: Jezdím celou ČR. Až k Aši, stejně jako do Bruntálu a k Hodonínu. Prahu moc ne, tam zákošů moc nemáme.
Imo ten problém vzniká úplně jinde. Jezdím za lidma, který sice rozhodujou klidně o řádově vyšších penězích než já. Ovšem ty peníze nejsou jejich, za to rozhodování berou relativně hovno a služební mají, když bůh dá, tak ovci. Nic nejsou, nic nemají a kdybych jim přetrhl vizitku, zhroutí se jim vesmír.
Když za nima jezdí jiní obchoďáci, klidně taky z korpu, tak vypadají úplně stejně. Polepený auto, za prdelí šéfa, jestli nepřijdou kvartální prémie, nebude na hypotéku.
Potom tam (ještě k tomu mladej) týpek, kterej navenek vystupuje jako majitel a má nadstandardní (ač nijak zásadně drahý) auto, nezapadá. A to je to, co ty lidi nasere. A volitelně ti to můžou dávat sežrat.
Na to i navazuje i to, že v relativně malých firmách, to problém není. Protože tam mluvíš rovnou s majitelem, co má beztak nějaký lepší auto taky.
U MZ na dvoře bych problém určitě neměl.
Máme doplňkovej výrobní program. Kdy tvoříme asi půl % našeho obratu. Vymyslel jsem to já, baví mě to, pár kaček navíc. Na trhu je i jiná firma, která je asi 10x větší než my komplet, a zabývá se tím samým. Jenom samozřejmě na výrazně větší škále, my si jen vyzobli to nejzajímavější
Majitel má GLS63 a myslim si, že z těch zákazníků ho nikdo nikdy neviděl. Maximálně před 20 lety, když začínal. Posílá za sebe pohůnky v i30tkách a tak je svět v pořádku.
Autor jedné z hlášek hodně rychle zapomněl, že minulý měsíc jsem tam byl plachtovou tříapůltunou, protože chvátal a já bych se pro zákazníka klidně přerazil