Přesně takhle jak je na videu se mi vcelku líbí
Brasci:

Nn, to bylo v Plzni a byl modrejMoucha píše:deli byla v té červené plamenné metle? Tu chcii a ty spojlery jsou výbava style to taky chci, pak ještě nevim jestli packet VIP to jsou zatmavený okna zadní (ty chci), stylové osvětlení nohoua polokožené sesle.. jen nevim když tam pak rvu lyže atd, jestli to kůže vydrží až ji vemu vázáním
Tak se mi yaris celkem líbí, myslim na to pořád a zatim mě to nějak nepřešlo. Ale tu fiestu asi projedu ze zajímavosti, jen nechápu proč je opticky tak malá, když je o Xcm větší než novej yaris.
A teď když je zima tak se sleduju jestli má cenu tam davat vůbec automatickou klimu a nenechat tam sporák (je to rozdíl jen 7tis) ale při častym startování a malejch pojíždění si řikám jestli ten sporák neni pohodlnější, asi na to založim tema jak jsou na tom ostatní
Když s ním nebudeš jezdit vůbec, tak budeš ještě spokojenějšíHondaMan píše:Já začínám být s GrandePuntem spokojený. Za poslední měsíc jsem jím najel asi 20km a kdyby mi jednou nezačalo drhnout něco u zadního kola, tak jezdí bez problému