Já to třeba mám přesně naopak než většina - mnohem lépe se cítím (jako řidič) ve "stísněné" 3er e9x než ve "velkoprostorové" Oftáce II. či III., i s výbavou to mám jinak než většina: čím méně, tím lépe.

Určitě souhlas. Naprosto chápu, že většina uživatelů fóra jde třeba po silnějším motoru či dynamických jízdních vlastnostech nebo třeba úplně jiných věcech. A jsem moc rád, že i tak chápou potřeby nás laiků a dokázali jste mě v mnoha věcech dobře nasměrovatpavproch píše:Přesně, 100 soudruhů, 101 chutí. Každý sme jiný (a tak to má byť).
Já to třeba mám přesně naopak než většina - mnohem lépe se cítím (jako řidič) ve "stísněné" 3er e9x než ve "velkoprostorové" Oftáce II. či III., i s výbavou to mám jinak než většina: čím méně, tím lépe.
Určitě, zítra jedu na testovačku Mazdy. Obejdu si ještě před koupí pár salónů.Jenyk píše:Doporučil bych ještě s vážnými kandidáty na koupi se svézt, a to pokud možno v uvažované výbavě a motorizaci. Probrat to na fórech je určitě dobré, ale vlastní zkušenost mne téměř vždy velmi zajímavě posunula o dost jinam, než jsem čekal. To, jestli auto jede, sedí, drncá, je tiché, je v něm dost místa, dobře se do něj nastupuje atd. máme každý jinak a nad vlastní zkušenost není.