Co koupit? + - 300tis bez DPH
Re: Co koupit? + - 300tis bez DPH
se ti líbí ten interier ve fiestě? Těch milion čudlíků? 

SSS - vdechne tě do života
Dobře, interiér neni zrovna u Fordu výhra, ale když vidim Jardu z profilu, tak si říkam - zlatý čuflíky od Forda 

"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III 
Fordem tam, vlakem zpátky!

- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak, Fiesta, jedině Fiesta
A těch 120koníků bude na takový malý auto parádička 
Moucha: hlavně si ty auta obě projeď než koupíš. On je interiér taky fajn, ale kdybys měl kvůli tomu přijít třeba o 50% zábavy za volantem, tak je snad volba jasná, ne?

Moucha: hlavně si ty auta obě projeď než koupíš. On je interiér taky fajn, ale kdybys měl kvůli tomu přijít třeba o 50% zábavy za volantem, tak je snad volba jasná, ne?

Tak hlavně 73 a 88kw je sakra rozdíl 

- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Já teda nevím, jak je na tom s cenou Yaris, ale ta Fiesta 1.6 s výbavou Titanium za 329k bez DPH a ještě s možností klasické Fordí slevy (jako FO 5-10% v poho, ale jde se dostat i na 14-15%) mi přijde jako relativně dobrá nabídka...
Já včera potkal 5dv v té funky zelené a je to moc pěkné auto
Moucha, kup to 

Moucha: Tak jsem ti v Globosu koukal na toho nového Jardu a docela pěkné
Nvm, jestli byl nějak míň ospojlerovaný, než to co jsem viděl na fotkách, ale už ten profil vypadal docela normálně, tak nevim, jestli bych tam moc tlačil Fiestu 

deli byla v té červené plamenné metle? Tu chcii a ty spojlery jsou výbava style to taky chci, pak ještě nevim jestli packet VIP to jsou zatmavený okna zadní (ty chci), stylové osvětlení nohou
a polokožené sesle.. jen nevim když tam pak rvu lyže atd, jestli to kůže vydrží až ji vemu vázáním 
Tak se mi yaris celkem líbí, myslim na to pořád a zatim mě to nějak nepřešlo. Ale tu fiestu asi projedu ze zajímavosti, jen nechápu proč je opticky tak malá, když je o Xcm větší než novej yaris.
A teď když je zima tak se sleduju jestli má cenu tam davat vůbec automatickou klimu a nenechat tam sporák (je to rozdíl jen 7tis) ale při častym startování a malejch pojíždění si řikám jestli ten sporák neni pohodlnější, asi na to založim tema jak jsou na tom ostatní

Tak se mi yaris celkem líbí, myslim na to pořád a zatim mě to nějak nepřešlo. Ale tu fiestu asi projedu ze zajímavosti, jen nechápu proč je opticky tak malá, když je o Xcm větší než novej yaris.
A teď když je zima tak se sleduju jestli má cenu tam davat vůbec automatickou klimu a nenechat tam sporák (je to rozdíl jen 7tis) ale při častym startování a malejch pojíždění si řikám jestli ten sporák neni pohodlnější, asi na to založim tema jak jsou na tom ostatní

ceny těch aut budou plus minus stejný, pro toyotu ještě hovoří že mě tam znaj
a nemusim se učit nově kde je automat na kafe 

Tak pridám dobrú radu, ktorú budeš aj tak ignorovať
Punto Evo Racing, 1.4 multiair 77kw za 349t aj s daňou...