530i bude asi nejjistější. FSI má přímý vstřik, takže o potenciální problém více.
btw. myslím že ani 525i (520i) by neudělala špatnou službu. Lépe než Mondeo pojede určitě

Jakože 2.2 125kw?vasco píše:520iA jsem málem koupil místo 120dA a nebyl to teda žádnej lenoch. Jen se ukázalo, že konkrétní kus byl strašnej vrak...
To je sice príma volba, ale shánět 3.0+manuál+MP je fakt docela makačka v době, kdy je skoro každý auto dAYngwie píše:Moje volba 530i E60 07/2007+ mpacket manuál ... minimální náklady na provoz ... žádné potenciální repase automatu, žádné vstřiky a žádné turba. Náklady na provoz jsou jednoznačně nižší u ojetého auta (brzdy odchází mnohem později než u těžkého dieslu a to samé podle mě platí pro přední tlumiče a celkově přední nápravu). Taky jsem měl 3litrového diesla a už by mě k tomu nikdo nedostal, pokud by to nebyl služebák a nenazdil bych okolo 50-60tkm a více.
souhlas, LPG bych taky řešil... Já nevim, jestli se mu 5er bude líbit, jestli to přece jen nebude maléHondaMan píše:Na 15 - 20tkm asi nemá smysl uvažovat o naftě a IMO ani o LPG.
530i bude asi nejjistější. FSI má přímý vstřik, takže o potenciální problém více.
btw. myslím že ani 525i (520i) by neudělala špatnou službu. Lépe než Mondeo pojede určitě