Co koupit? + - 300tis bez DPH
Re: Co koupit? + - 300tis bez DPH
A co Mazda 2? (pardon, jestli se už řešila)
Ain´t nobody got time for that
- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Co Fiesta? 1.4 96k 5dv. 273tis. bez daně a skoro 30k máš na výbavu. A nebo 1.6 120k 5dv. 329tis. bez daně a to už je Titanium, takže výbava tam už nějaká bude. A u Forda se nějaká sleva v pohodě ukecá a budeš třeba kolem 310-315k bez DPH... Kdyby Ti stačilo 3dv., tak je samozřejmě o chlup levnější.
btw co lehce jetá Fiesta z Německa? Tam se ty Fiesty prodávají i s 1.6 135k a to už by s tím malým autíčkem umělo docela zacvičit
Ale tam bys byl u půlročního auta cca 310k bez DPH + dovoz, viz. http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=1
btw co lehce jetá Fiesta z Německa? Tam se ty Fiesty prodávají i s 1.6 135k a to už by s tím malým autíčkem umělo docela zacvičit

moucha: a co takhle novej Chevrolet Aveo? Jak zvenku tak zevnitř vypadá dle mě celkem stajlyš, a se 115ti koňovou 1,6tkou v plný výbavě LTZ je to za 3kila
Ale jak to jezdí to ti nepovím, nejel jsem v tom......

Niko nadžanel ko kerdža
Jacík: fiestu mam jako druhýho nej kandidáta, v nový jsem snad ještě neseděl, ale interier mě z fotek odrazuje.. jinak řízením to je asi nej volba
Pick: o tom aveu jsem četl hodně a vychází nejhůř mezi malými auty..
Pick: o tom aveu jsem četl hodně a vychází nejhůř mezi malými auty..

SSS - vdechne tě do života
koukam ta fiesta je celkem cool.. projedu to ještě, ale chci 100% petidvířko, nechci zvedat zadek když někoho vzadu povezu a nerad čekám než někdo vyleze 

SSS - vdechne tě do života
to čínský gumy značky Wanli taky..........ale kdo je vyzkoušel už nikdy nechce jinýMoucha píše:Pick: o tom aveu jsem četl hodně a vychází nejhůř mezi malými auty..

Niko nadžanel ko kerdža
Já jsem pro Fiestu, je to překné autoMoucha píše:koukam ta fiesta je celkem cool.. projedu to ještě, ale chci 100% petidvířko, nechci zvedat zadek když někoho vzadu povezu a nerad čekám než někdo vyleze

"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III 
Fordem tam, vlakem zpátky!

Fordem tam, vlakem zpátky!