VW phaeton 3.0TDI, nebo taky 3.6V6

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
Brus
Letec

Re: VW phaeton 3.0TDI, nebo taky 3.6V6

Příspěvek od Brus »

pavproch píše:@brus: hele nebyls to neska ty? přesně v poledne sem jel okolo parkoviště vedle muzea a proti mně (od světelné směr město) černej faetón s košickou značkou....
ten s tou košickou značkou je právě ten, kterého zminuju o pár příspěvků výše :-) já su místní a ne ze slovače :-)
Pravda vyděsí
Alex..
Pan Řidič

Příspěvek od Alex.. »

Deli píše:
Brus píše:
Alex.. píše:no tak u dobře servisovaných aut nesvítí ;), alespoň teď mluvím o W12.. znám 2 majitele Audi W12 a obě jsou v pořádku..je to jen o servisech kde mají asi něco v hlavě, nebo nevím no :D
ale jinak na VW Phaeton bych zapomněl.. A8 je o míle dál..
narazil jsem nedávno na člověka s phaetonem, tak jsem se s ním dal krátce do řeči a ten říkal že měl A8 předtím a že podle něj je phaeton lepší (v obou autech měl TDI V6)... asi podle chuti každého soudruha.

já jsem ted teda s phaetonem už něco málo pojezdil, ale v A8 jsem nikdy nejel, takže srovnat nemůžu

jo a zatím nic nesvítí :-D
Alex ti stejně napíše, že Audi je nejlepší, to nemá cenu :D
ale nenapíšu, jen je to auto těžší a v klasické A8 jsem taky nejel, jen ve W12, S8 a longu :D
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

@brus: tak to zkusím podruhé :D neska těsně po polední, slovenská D1, sjezd na Važec, stříbrný faetón se zlínskó značkó?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Odpovědět