Nejsou... T8 v základní výbavě je, proti 540i touring, o cca 150t dražší
U SUV je to ještě markantnější - XC90 T8 je v základu za nějakých 2,1mio a za tyhle peníze je X5 5.0i nebo Q7 V8 TDI, což obojí je niná liga.
Áno, ak sa na to pozeráme takto, ale ak som 540i nakonfiguroval,tak ta cena doplatkov tiež vyskočí nenormálne hore, teda o cene je zbytočne sa baviť, skutočne mi ide o to vybrať auto na ďalších 5-6 rokov. T8 sa obávam, síce na batérie je zaujímavá záruka, ale tankovať každú chvíľu tiež nie je bohviečo...nehovoriac o Tom,že to auto je skutočne veľmi ťažké... Už aj na tie ryby kašlem, na Discovery nemám, aj keď sami obkukavanim začína aj páčiť. Pár príplatkov a 100tis ako nič.
Pokud jsi takhle ze všeho slevil, tak mi z toho vychází Jeep GCH. Za ty peníze skvělá volba a za 6 let bude ta V8 rarita, kterou bude znát mladší generace už jenom z Wikipedie
Neviem, nesedel som, neviezol sa. Hľadám spoľahlivé vozidlo, 3 sedačky som na YouTube videl, ale neznelo to presvedčivo. Pôjdem to obzrieť do showroomu.
Ako tu na to pozerám, keď človek chce suv v benzíne,tak sa výber zužuje a je dosť malý. Nehovoriac o predajcovi v každom showroome, oni keď im poviem benzín pozerajú ako dementi. Údajne je to potom nepredajné atď. Napríklad v Toyote sa na LC150 v benzíne za posledných 8 rokov pýtal len jediný človek. Taktiež podľa nich ďalej nepredajné. Pritom pokiaľ ide o LC,tak predsa ten motor je držiak, predávajú ho po celom svete. Kiež by to auto bolo aj na diaľnice, mal som ho 3 roky a moc má nepresvedčilo,aj keď to bol diesel 3liter.
Čiže Discovery vs. Q7, uff, to je už ťa 540i Touring z motoristicky asi najlepšie. Aj keď vážne by mi bolo suv, nehovorím off-road.
Jasné, myslím si,že diesel bude skôr ležiak, ale ja fakt robím veľa krátkych jázd, 4x7km, 4x týždenne potom 100km v kuse, ale aj tak, proste chcem benzín,len som prekvapený,že množstvo väčších áut v podstate fičí stále iba a iba na diesel.