Sportovní zadokolku do 130kkč?
Re: Sportovní zadokolku do 130kkč?
kedze spoon pise o 2. generaci tak to uz bude mat +-10 rokov. Je vobec mozne aby mlady typek co kupuje svoje prve auto nekupil pri takomto nie celkom zvycajnom aute hovadinu? Spoon sice pise nieco o bratovi a 200sx tak mozno sa vyzna a maju doma tunersku dielnu ale moze mlady typek ktory zatial jazdi akurat na otcovom novom aute o takomto niecom vobec rozmyslat?
Asi takhle, pokud by byla e36 s paketovým podvozkem ve stavu 1A jak z fabriky, tak to sice bude pořád serie, ale už se sveze pěkně. Kritickýho tam neni nic, ale ke všemu existujou lepší komponenty. Jak daleko potom jít s úpravama je na libovůli a peněžence každýho soudruha. Každopádně se e36 dá dovést do stavu kdy podvozkově funguje velmi dobře.jarka píše:d1.8t: A když by to bylo cestou bawa, tak co myslíš úpravou podvozku? Komplet tlumiče, silentbloky, lsd a nějaká ta oprava, nebo tam je jen něco kritickýho?
RWD
M52B25 v 323i SoloVANOS 170k je evoluce M50B25TU 325i SoloVANOS 192k. Nikdy jsem rozdíly těchhle dvou motorů nestudoval, ale předpokládám, že kromě sání a jinýho SW tam zasadní rozdíl nebude. Proto bych po výměně sání a úpravě ŘJ přírustek 20-30k očekával.mmira píše:d1.8t: nema 2.5 v zakladu jen 170 k? dostat z toho pak tech 30 dalsich bude dost MI.
RWD
Tohle mi ovšem nasadilo brouka do hlavy.Snowman000 píše: No za tu cenu by sa snad dala najst uz aj E46 325ti Compact ... http://www.sportovnivozy.cz/48069-bmw-3-compact-caslav

RWD
-
- Řidič začátečník
A proč by nemoh? Co to je za kravinu? Navíc MX-5 je tak blbuvzdorné a jednoduché auto, že pokud si dá člověk pozor na korozi, tak ho prakticky nemá čím překvapit.slon píše:kedze spoon pise o 2. generaci tak to uz bude mat +-10 rokov. Je vobec mozne aby mlady typek co kupuje svoje prve auto nekupil pri takomto nie celkom zvycajnom aute hovadinu? Spoon sice pise nieco o bratovi a 200sx tak mozno sa vyzna a maju doma tunersku dielnu ale moze mlady typek ktory zatial jazdi akurat na otcovom novom aute o takomto niecom vobec rozmyslat?
d: aha, tak to pak jo. mam v tech motorech evidentne chaos. a toho brouka mam taky.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
e46 325ti nechte napokoji, uz tak je jich malo 

M140i
Honda PCX
ex Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
ex Civic 1.4i
ex e36 328i
Nemít doma Ignise, tak bych měl velkýho brouka v hlavě
, ale spíš kvůli tý německý e36 323ti - ta semi líbila vždycky víc než e46 compact.
ad. spoon: I když tomu člověk rozumí, tak přehazovat motory mezi autama není úplně jednoduchá záležitost, aby to všechno bylo složený správně. A to ani neberu v úvahu cenu F22C s převodovkou a nějakou tou základní repasí. Tam už pak zafičí víc jak těch 130kkč co je v rozpočtu...

ad. spoon: I když tomu člověk rozumí, tak přehazovat motory mezi autama není úplně jednoduchá záležitost, aby to všechno bylo složený správně. A to ani neberu v úvahu cenu F22C s převodovkou a nějakou tou základní repasí. Tam už pak zafičí víc jak těch 130kkč co je v rozpočtu...
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). 

-
- Řidič začátečník
To o swapu F20C jsem nějak minul
Asi tak, jak píše Jarka. POkud u Miaty honit koně, tak to jde jednoduše kompresorem. SWAP F20C není prdel, musíš koupit motor, vyvořit úchyty, upravit subframe pod motorem, a pak nejhorší věci - musí se vytvořit custom tyč řízení a custom kardan.

Asi tak, jak píše Jarka. POkud u Miaty honit koně, tak to jde jednoduše kompresorem. SWAP F20C není prdel, musíš koupit motor, vyvořit úchyty, upravit subframe pod motorem, a pak nejhorší věci - musí se vytvořit custom tyč řízení a custom kardan.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Mate stastie ze mam tu svoju "Long" 325i, bo uz by som bol na navsteve v CR 
Co mi ale pripomina ze otec chcel nejaky sikovny povoz...

Co mi ale pripomina ze otec chcel nejaky sikovny povoz...

Naposledy upravil(a) Snowman000 dne pát 17 led 13:16, celkem upraveno 1 x.
Konzerva od sardiniek s LSD
7-miestne GTI
7-miestne GTI