Tiguan 2.0TSI 6MT 4x4 Sport&Style
Re: Tiguan 2.0TSI 6MT 4x4 Sport&Style
sem divnej a vím to o sobě.... taky v našem - jejím - tiguánu nic z teho samozřejmě nebude....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
zítra před obědem pro něj du.... 

- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tak gratulujem, treba dufat, ze sudruhovia vo fabrike spravili vsetko ako mali 
Nam raz zabudli v Octe I pod manzetou radiacej paky original skodovacky srovbovak...nejak nam furt nesla zaradit spiatocka

Nam raz zabudli v Octe I pod manzetou radiacej paky original skodovacky srovbovak...nejak nam furt nesla zaradit spiatocka

Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
taky doufám, že ta moja bude mít s tiguánem menší trable než mám já s bramborem... zítra ho zas vezu do servisu, seznam problémů je málem na celou stránku...
Jsem si tím téměř jistý. Neočekávám, že by pani studovala reakce motoru při každým sešlápnutí plynu.pavproch píše:taky doufám, že ta moja bude mít s tiguánem menší trable než mám já s bramborem

RWD
asitak... 

ešče dodatek: neska sem si (v rámci přípravy na stav od zítřka) po nějaké době sednul do pandice a asi po ujetí 15metrů s emi nezdálo vše OK... vylezu ven a skoro prázdná LZ a poloprázdná LP guma.... sem to dofouk, a už to jede krásně rovně a "normálně"... když sem se pak doma opatrně optal, zdali necítila v chování pandice něco nenormálního, tak že prý neeeeee 

Tož už je doma v garáži.... sem s tím najel prvních (a nadlouho posledních...
) asi 60km.... fajně sa to řídí (všecko jde lehce ala konzern), sedí sa v tym vysoko, motor je poměrně tichý, pěkně táhne vocpoda, akorát teda ten turbolag tam je a ne malý.... ale myslím, že se s tím naučí žít... a DDC je supr fičura, rozdíl mezi houpavým Comfortem a poskakujícím Sportem je fakt značný... spotřeba očekávaná, sem s tím jel tak nějak "normálně" (do 4 tisíc toček) a vzalo si to těsně pod deset....
a tady je před garáží...

a tady je před garáží...

Za mě palce nahoru, hezké (líbí se mi to víc než brambora 316ixT) 

Já chci vidět ten seznam závad. Mám radost, že je někdo taky "problémák" s reklamacema a závadama jako já.pavproch píše:taky doufám, že ta moja bude mít s tiguánem menší trable než mám já s bramborem... zítra ho zas vezu do servisu, seznam problémů je málem na celou stránku...