BMW E36
Re: BMW E36
Co jsem na nich zatím najel, tak jsou na tom rozhodně líp (hlavně na brzdách) než Yokohama S.Drive. Někdy, když si čtu zkušenosti druhých tak si připadám jako totální poleno, páč já ty jemný rozdíly většinou moc nepoznám, ale tady si asi všimnu. Každopádně dám vědět, cíl je jasný zlepšit čas
.

"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). 

Tak test Federalů dneska proběhl a výsledky jsou dva:d1.8t píše:Dej pak vědět. Když jsem je kupoval, tak po fórech běželo info, že výrobce má celkem kolísavou kvalitu. Některý lepší, některý horší. Já bych řekl, a i jsme to porovnávali na časech, že mám určitě vydařenou várku.
1. podařilo se mi stlačit nejlepší čas v Mostě o 2.6s, takže pneu je na tom výkonově určitě líp než předchozí Yokohama S.Drive. Obrovsky se zvětšil grip na brzdách a boční přetížení je taky trochu jinde. Gumy byly po celou dobu čitelné, nic zákeřnýho jsem nezaznamenal. Prostě za ten peníz velmi zajimavá volba. Čas mi udělal opravdovou radost

2. gumy celkem dost ubývaj (což se díky nízkýmu treadwear - 140 a poměrně teplýmu počasí dalo čekat), ale bohužel se mi na pravý přední gumě objevila příčná rýha přes celou gumu. Na vlastnostech se to zatím nijak neprojevilo, ale je to divný. Kdyby to bylo na kousku, tak bych řekl že je to od nějakýho obrubníku, ale takhle nevím??? Máte někdo nějaký zkušenosti, co by to mohlo být? Vypadá to takhle:

"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). 

Jakem tam je asfalt?
To je povrchovka nema cenu to resit, priste to stejne sejedes
To je povrchovka nema cenu to resit, priste to stejne sejedes
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
dallen: jako kéž by... Asfalt asi spíš hrubší (na pár místech docela pila). Jako určo chytly nějakej obrubník, ale spíš mě zaráží že je to přes celou pneu.

IMHO výrobný vada. Zkusil bych to reklamovat, separace běhounu by nebylo nic příjemnýho.
Sice v drážkách žádný poškození vidět není, ale ani tak se mi to vůbec nelíbí.

RWD
Taky bych to sel reklamovat, tohle neni bezny opotrebeni a mel bych s tim strach jet kladu nekde
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Zkoušel jsem do drážky rýpnout šroubovákem a povrchovka to bohužel nebude. Pošlu to na reklamaci, prodejce se tvářil celkem jednoznačně. Teď jen kdy dorazí nová...

Dobře děláš.
Až na hotelu jsem si prohlídnul video a vypadá to jako řemeslně dobře odvedená práce.
Jakej, že máš ten nej čas?
Až na hotelu jsem si prohlídnul video a vypadá to jako řemeslně dobře odvedená práce.

RWD
Děkuji. Podařil se mi 2:01.8
, takže jsem byl hodně spokojenej, i když auto má prý potenciál jet kolem 2minut. Jinak úplně nejlepší čas jsem zajel v prvním ostrým kole v prvním stintu, kdy jsem si myslel že auto ještě zahřívám... Prostě je to jako vždycky, jak člověk tlačí na pilu tak je to málokdy dobrý.

Ten čas mi přijde jako kolem 2 minut.
To už je dost slušný. Jak je teď poskládaná převodovka?

RWD