Turek je Touareg.
500 může být super auto, ale na Outback nemá
Na mě superb působí o dost líp než třeba T-roc. Ale chápu, že nevyhovuje a pak je zbytečný to řešit.
Stepan píše:Turek je Touareg.
500 může být super auto, ale na Outback nemá
Na mě superb působí o dost líp než třeba T-roc. Ale chápu, že nevyhovuje a pak je zbytečný to řešit.
Outback je sračka, co si kupují lidé, kteří autům nerozumí. Takovej Das Ubervágon, to bude wono.
Mj. pánovi bych klidně doporučil Levorga - volba znalců.
Stepan píše:HM: na stereotypy co by kdo měl a neměl nehraju. Nejsem na to zvyklý a nebere mě to. Nicméně pokud dospělej chlap vybírá auto, zmíní i "reprezentaci" a kouká na T-roc, pozastavim se nad tím. Stejně tak kdyby chtěl Fiat 500. Nemusí to být špatné auto, ale pro chlapa to rozhodně není "reprezentativní", jakkoliv ten pojem může znít směšně.
E: A tím vůbec nemyslím velikost toho auta. Ale přijde mi, že vzhledem a marketingem míří úplně jinam než na táty od rodin co chtějí "reprezentovat".
A proč ne , wole? Znám machra přes procesní chemizaci a ten jezdí práve v 500. A je to pan machr, je mu přes 50 a peníze může rozdávat. Je svůj.
Mam to stejne, taky bych klidne jezdil 500 kilem kdyby 80% mejch cest nebylo po dalnici, kde se to auto trochu trapi.