děkuji za vlnu příspěvků... upřímně jsem myslel, že mi řekne co přesně si koupit, co by mne nezklamalo... ano chci levnější, aby mi v nejlepším případě zbylo na první pojistku, až koupim auto, tak si měsíčně vydělám brigádně kolem 3000, z toho si chci dát něco málo stranou na pojistku a zbytek do fondů případných oprav a do benzínu

moje výpočty jsou takový, že bych chtěl jet zhruba dvakrát do měsíce autem do školy do Prahy, z mého bydliště je to tam i zpět něco přes 80 km a chci jezdit taky na tu brigádu kam jezdim, to je asi kilometr a půl maximálně, takže i domů tak 3 kilometry. na brigádu chodím třikrát za měsíc, takže najezdím na 100% 170 km měsíčně.. jsem si chtěl koupit i něco co má trochu prestige a tradici a ne levnej předělanej vysavač, kterejch je za 30 000 na internetu přehršel a nepsal bych tu proto... toto je k výdajům... o zvládání RWD strach nemějte řídil jsem dost aut se zadním náhonem a dost jsem najezdil s nimi, bohužel žádné vlastní proto jsem to chtěl změnit takže mi teď už snad můžete poradit vy, co by bylo schůdné