jarka píše:d1.8t píše:V rámci posunutí auta k výhradně zábavnímu užití, jsem objednal štelovák XYZ, výška i tuhost, uniball, pillowball (viz. typer.cz, jarka bude vědět). Měl by být přespříští týden.
Dobrý výběr, mám to na autě a spokojenost (najeto už mám přes 15kkm). Za ty peníze není co řešit a kvalita je už na velký řadě typerů odzkoušená. Normálně jezdím na cca 17 kliků od tvrda a je to i řekl bych pohodlný, na okruhu to pak zvedám na cca 5 kliků od tvrda a naklání se to opravdu minimálně. Pak dej vědět jaký budou dojmy. Už to pak bude chtít jen velký XYZ brzdy

.
Už jsem s tím na jiným autě něco odjel, vyzkoušel různý nastavení. Ono nebylo moc co řešit. Jde to repasovat, jsou k dispozici náhradní díly, funguje to slušně. Danyho podpora je super. Konzultoval jsem s ním, že mám auto zhruba o 250kg lehčí a ještě bych chtěl 50kg ubrat. Poradil co vzít, možnost dodání měkčích per za cca 1500,-Kč na nápravu. Už se těšim, za dva týdny letim domů, tak se asi hned zavřu do garáže.
Velký brzdy zatím nechci, jedu kvůli převodům malý kola. Uvidíme co to bude dělat po změně stálýho převodu.