Krásný den všem!
Vybírám pro sebe nové auto z druhé ruky.
Mám určité preference, co se týče modelů a značek, kdy hledám průnik mezi komfort-sport-vizuál. I na základě toho jsem si vyřadil několik vozidel, která se mi subjektivně zamlouvají. Jmenovitě:
BMW 7er E65
BMW 5er E60
Audi A5
Audi TT
Budu moc rád za Vaše rady/postřehy. Jedna věc je totiž radost, kterou člověk má, když auto jezdí a druhá je potom ta frustrace, když ne...
Jako majitel Mondea MK3 v plné palbě s nejsilnějším naftovým motorem jsem si užil jak té radosti, tak v poslední době i hodně frustrace, která částečně pramenila z mé předchozí neznalosti problematiky servisu těchto aut a některým tendecím se kazit (a částečně i z mé naivity a nadšení při koupi "prvního" auta, kdy jsem přehlížel varovné signály).
Těchto chyb bych se chtěl při tomto nákupu vyvarovat a předem si ověřit, jaká je reálná servisní a provozní zkušenost uživatelů. Autům rozumím spíše na bázi mírně pokročilého laika, rád se o nich bavím, rád si o nich poslechnu a proto si i rád vyslechnu případná varování před koupí konkrétních modelů, motorizací, druhů převodovek a dalších zajímavých tipů. Samozřejmě budu vděčný, když přidáte i svůj subjektivní pohled na to, jaké auto by jste sami považovali za nejvhodnější cestu.
Díky moc za tipy!
BMW nebo AUDI - ojetý sporťák se zajímavou výbavou
Re: BMW nebo AUDI - ojetý sporťák se zajímavou výbavou
Jaký máš budget na nákup a servis?
E65/66 je srdcovka, ale aby jezdila ve slušném stavu není zadarno.
E60 je stále dobré auto, ale image ghetocaru ji tvrde pronasleduje
Obě audi jsou řádově menší, servisně lacinější...
E65/66 je srdcovka, ale aby jezdila ve slušném stavu není zadarno.
E60 je stále dobré auto, ale image ghetocaru ji tvrde pronasleduje
Obě audi jsou řádově menší, servisně lacinější...
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.