poradite mi s vyběrem malyho prcka?

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
HondaMan
Letec

Re: poradite mi s vyběrem malyho prcka?

Příspěvek od HondaMan »

Horší auto než Felicie není.
Osobně bych se koukal na Saxo/106, Lupo/Arosa nebo třeba Fabii s malým motorem
Ani Panda nebo Punto by nemusela být špatná volba, ale jako majitel bych za spolehlivost Fiatu ruku do ohne nedal.
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
Smrťák
Letec

Příspěvek od Smrťák »

Záleží co ta spolehlivost znamená. Pokud to znamená dojetí do cíle,tak spolehlivé to celkem je :D To je ovšem i ta Felicie =)) To nejdůležitější je cena. Ta zde chybí
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
radeon97
Adept autoškoly

Příspěvek od radeon97 »

Tak já nemám bonusy takže to budu mit za plnou taxu nemám potřebu mit silnej motor jezdil sem škodou 100 trabantem a citroenem ax 1.0 a prostě mi to stačilo nevadi mi když jedu 80 90 a někdo mě předjede bohužel u citroenu sem se při koupi spálil byl stočenej tachometr což bych nečekal a odešla mi převodovka pak sem auto dlouhou dobu nepotřeboval až teď a stou cenou by to mělo byt tak do 20000kč +poplatky
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

Kamarád má felicii vyloženě na takovýhle poskakování kolem města (tzn. 10-15kkm ročně) a vždycky mě dostane, když mi říká co ho stojí opravy. To auto se dá snad za 10kKč poskládat úplně znova :D . Jinak mu "trochu" rezne, ale snad jen takový ty bezpečný věci jako blatníky a zadní dveře (trochu prahy :D). Jinak je to takový poctivý dříč, který ho ještě nikde nenechal. Bourat bych v tom autě nechtěl, ale to bych nechtěl v žádný starý nákupní tašce...

Ad. pojistka: zkus němec a partners, tam to nakonec vychází jako by jsi měl 50% bonus (Hondaman to kdysi zmiňoval na fóru). Mám tam dvě auta a pojistky vychází moc pěkně.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
Smrťák
Letec

Příspěvek od Smrťák »

Pokud bude za 20000 leštěnka Felda. Tedy opravdu po nějakém( Opravdu)důchodci,bez koroze,garážovaná tak ano.
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
radeon97
Adept autoškoly

Příspěvek od radeon97 »

a co když někoho ťuknu jak se ktomu postavi? jaky maji plněni a kde maji pobočky? tohle prosim nechávám jen na generali nebo csob myslete si omě co chcete ale s levnyma pojistkama sem se už jednou šeredně spálil a podruhe už nechci to raději zaplatim vic a mám klid bohužel tohle je moje zkušenost a nechci tim nikomu dělat reklamu
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

ref "pochybně levné" pojistky a pojištovny - asitaknějak, u mně zase pro změnu vítězí alianc
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

V tom co píšeš by problém být neměl, protože uzavírají flotilový pojištění u "lepších" pojišťoven. Minulý rok jsem měl u Alianz, teď budu mít u ČSOB. V případě pojistný události komunikuješ přímo s pojišťovnou, oni jsou jen prodejci.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
radeon97
Adept autoškoly

Příspěvek od radeon97 »

já Vám věřim ale zustala mi potom finančni jizva a navic podminka takže to je duvod proč se stěmato záležitostma budu obracet na pojišťovny s tradicí
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

V čem tě ta pojišťovna vypekla?
Odpovědět