Na Fordy EcoBoost tříválce i čtyřválce je hromadná žaloba.., je to tu v článku od Prokopce. Takže ani Puma nebude žádná hitparáda. Já bych šel do Peugeot 2008, mají lepší automaty než přískokový Renault, který má zas lepší manuál.
Ja s pumou jezdil letos v lete, par tisic km a posed vyssi byl - v nejnizsi poloze sedadla to je porad vyssi nez treba Toyota CHR nebo Hyundai ix20 (obe auta sedacka ve stredni poloze). Nevim jak je to s zivotnosti 1.0eb, ale s tim motorem se mi jezdilo dobre jak v pume, tak ve focusu - obe auta 115k verze.
Fiat Panda - díval jsem se, nemá automat a má pro mě slabý motor , sorry.
Ford Puma - četl jsem ten článek od Prokopce, je tady i článek od Mirka Mazala z r.2018, pro Ford to tedy nevyznívá příznivě. Chci aby to auto vydrželo víc než pár roků.
Maggic píše:Na Fordy EcoBoost tříválce i čtyřválce je hromadná žaloba.., je to tu v článku od Prokopce. Takže ani Puma nebude žádná hitparáda. Já bych šel do Peugeot 2008, mají lepší automaty než přískokový Renault, který má zas lepší manuál.
Mně Ford posledních 10 let připadá jako těžký low end. Na ohmat i na oliz.
A pro mne mizerné sedačky a vůbec.....
Že se mu s..ou motory k tomu nějak tak patří.
Vím, že to je odvážné, ale co zkusit nový Honda Jazz?
To už si musíš oběhat a vyzkoušet sám. Vyšší posed je široký pojem. Každý má jinak dlouhé hnáty a jinak bolavé klouby.
Jsem dávno tomu vezl jednu dívčinu menšího vzrůstu ve svém autě s vysokým posedem. Zastavil jsem ji před barákem, aby si vystoupila, a ona vypadla do závěje a nemohli jsme ji najít.