Rada s ohledně auta
Re: Rada s ohledně auta
v ramci toho, ze to ZR160 je jenom prevleceny civic VTI, kterych se da sehnat vice, v lepsim stavu a diky odlisnosti nekterych casti MG se pote i spatne servisuje, tak ma lepsi sahnout rovnou po tom VTI...
To bych neřekl. ZR je na základě Roveru 25, který má jinou karoserii než Civic a motor je vyladěná verze Rover 1.8 série K. Čili s Hondou moc společného nemá.goes píše:ZR160 je jenom prevleceny civic VTI (...)
Základ karoserie s 5dv. Civicem sdílí Rover 45 resp. MG ZS, ale to je úplně jiné auto...
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! 

Asi tak. Páčky u volantu - ano, ty mají původ ve spolupráci s hondou....ale to je vše.
Další faktor je, že MG vždy umělo vdechnout i původem zcela naprosto nesportovním modelům sportovního ducha a vlastnosti.
Kdo chce mít radost z jízdy, MG chybu neudělá.
Další faktor je, že MG vždy umělo vdechnout i původem zcela naprosto nesportovním modelům sportovního ducha a vlastnosti.
Kdo chce mít radost z jízdy, MG chybu neudělá.
MG - radost až na kost.
Ja si teda letos na jare koupil 206CC S16 2.0 16V... Toho "rezaveho" obsiti volantu jsem si teda nevsiml, me se volant drzel dobre a nic me tam nerezalo.
Razeni, no je lepsi nez treba ve 406
Ale neni to buh vi co. Zalezi na co jsi zvykly, mozna ti to prijde v pohode.
A srovnavat jizdi vlastnosti CC a obyc 206 moc nejde, navic s CC jsem nejezdil nejak ostre.
Takze par 206 si vyzkousej a uvidis, mozna ti sednou, a na takove bezne denni jezdeni s obcasnym zrychlenim nebo rychlejsim projetim zatacky to bude OK.
Ale je fakt, ze uz jsem cetl na vice ruznych webech od vice ruznych lidi, ze 206 S16 je nejhorsi HH
Razeni, no je lepsi nez treba ve 406

A srovnavat jizdi vlastnosti CC a obyc 206 moc nejde, navic s CC jsem nejezdil nejak ostre.
Takze par 206 si vyzkousej a uvidis, mozna ti sednou, a na takove bezne denni jezdeni s obcasnym zrychlenim nebo rychlejsim projetim zatacky to bude OK.
Ale je fakt, ze uz jsem cetl na vice ruznych webech od vice ruznych lidi, ze 206 S16 je nejhorsi HH

206CC je jedno z mála aut ve kterém bych se vyloženě styděl jezdit, další mě napadá už jen třeba Hummer 

"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III 
Fordem tam, vlakem zpátky!

Tak zas ho nemam tak maleho, abych se v tom stydel jezditDeli píše:206CC je jedno z mála aut ve kterém bych se vyloženě styděl jezdit, další mě napadá už jen třeba Hummer

A navic 206CC se hrozne moc libi holkam, takze byt nezadany, tak se toho da urcite docela dobre vyuzit pred vesnickou diskotekou

Spíš abys nesbalil nějakýho kluka
206CC je ukázková buzikára 

Naposledy upravil(a) Deli dne ned 13 lis 06:54, celkem upraveno 1 x.
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III 

Deli je sympaťák, se vším souhlasím 

Osobne jsem za Saxo VTS