Tahač koní

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
k86
Mistr volantu

Re: Tahač koní

Příspěvek od k86 »

Já jako člověk co nesnáší korejce, tak zkusím nadhodit Terracan nebo první sorento
FFIIIC FL 2.0TDCI 110kw - Samochod firmowy
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw
retron
Letec

Příspěvek od retron »

terakrám je největší šit krom ssangyong musso v manuálu (ale ty dělilo skoro deset let) s kterým jsem kdy v téhle třídě jel, teda na silnici v terénu to možná schopné je
Dendy
Autoškolák

Příspěvek od Dendy »

speleo: Nevíš prosím tě, jak je na tom ta Toyota uvnitř s místem? Měl jsem tu "čest" jet RAV4 a skoro jsem se tam nenasoukal.

Stepan: Takhle nad tím taky pořád přemýšlím :).

Hurec: Nepotřebuju odstrašovat lidi na silnici, jsem celkem pohodář se svižnějším tempem :). S tím parkováním bych problém viděl. Lidi jsou schopní mi u obchodu otřískat i menšího osobáka (taky když je chytím, tak si to s nima vyříkám klidně i ručně). Nejsem si jistý, jak bude vypadat takový Grand Cherokee v parkovacím chlívečku, které se snad od dob komunistů velikostně nezměnily.

Co se týče méně známých značek, tak po městě jezdí jeden chlap Ssangyonem Rextonem. Je to neokoukané, i se mi to docela líbí. S chlapem je dobrý pokec a auto si chválí. No stejně bych do toho nešel.
https://t.me/pump_upp
speleo
Pan Řidič

Příspěvek od speleo »

Land Cruiser je největší teréňák od Toyoty, o třídu (možná o dvě) větší jak RAV4 :-) Jestli tě nepojme tohle, tak už nic :D
Ford Focus II. kombi 2.0i 107kW Titanium
DoubleSix
Pan Řidič

Příspěvek od DoubleSix »

A co Land Rover Discovery?

V terénu OK, na kouli utáhne také dost.
Dendy
Autoškolák

Příspěvek od Dendy »

Mít na to 2x tolik, tak by se nad tím dalo přemýšlet, ale co jsem se díval na nabídky, tak do 150 000 na Discovery jsou buď pod rokem 2000 nebo úplně vylétané auta. Jako jo, je to pěkné, ale je to o tolik tříd výš, že nic rozumného v této ceně asi neseženu.
https://t.me/pump_upp
oxik
Letec

Příspěvek od oxik »

Bohužel je Disco dost náročné na ND a servis obecně..
kosto
Autoškolák

Příspěvek od kosto »

Toyota LC V8 predchadzajucej generacie - velmi spolahlive a dobre auto na tahanie tazkych privesov. Aj v terene.

Dalsie auta, o ktorych viem, ze tahaju tazke privesy v terene Nissan Pathfinder, Mitsubishi Pajero, VW Transporter T5 4x4 (len lahky teren), LR Discovery, Nissan Navara, RR sport. //nepozeral som, co sa da zohnat do spomenutej ceny a uz vobec nie, ake realne hmotnosti maju uvedene na tahanie, je to skor o skusenosti ludi z mojho okolia.

Pri takto tazkych privesoch je potrebne mat co najtazsie a najvacsie auto a 4x4 je (takmer) nutnostou aj na ceste. Najidealnejsie su prave dodavky/mikrobusy, tie ale zase velmi nejde pouzit v terene.
lampa
Pan Řidič

Příspěvek od lampa »

Grand Cherokee (pokud myslime tu predminulou generaci) je kratsi nez octavka a uzsi, nez superb, takze se nejedna o nejakeho nezaparkovatelneho obra.
KDB
Mistr volantu

Příspěvek od KDB »

oxik píše:Bohužel je Disco dost náročné na ND a servis obecně..
Ne víc, než jiné..
U DI a DII je dobré ohlídat korozi. U japonců je bohužel problém o několik řádů větší....
Dobré auto nejlíp koupit na fóru. Trochu zkušeností : http://www.landroverforum.cz/forum/view ... %A1n%C3%AD
Dopručuju auto na měchách.
Naposledy upravil(a) KDB dne stř 26 říj 15:52, celkem upraveno 1 x.
MG - radost až na kost.
Odpovědět