Výběr auta

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Výběr auta

Příspěvek od řidičBOB »

Těch je mnoho verzí.
Možná by stálo za to, srozumitelně napsat, od jakého roku výroby a v jaké cenové relaci...
No pain, no gain.
Vespa time \m/
BíBop
Autoškolák

Příspěvek od BíBop »

řidičBOB píše:Těch je mnoho verzí.
Možná by stálo za to, srozumitelně napsat, od jakého roku výroby a v jaké cenové relaci...
1 500 000 a tam mezera na příplatky je 90 000
můžu přidat max 5 000,ale může se to zvětšit(dostanu přidáno,a už si tak dělám dost(v nemocnici,starám se o nástroje,takže mě stejně nikdo nevidí).
Proč my ty kozy žerou avatar?
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

No já to pochopil tak, že chce nové a do příplatkové výbavy maximálně 90k. Největším nákladem bude ztráta hodnoty, protože to auto bude za 2-3 roky na vyhození. Takže kouknout, za kolik se dají koupit 2-3 roky staré modely a zahrnul to do úvahy.

Offtopic, až to bude aktuální, založím si nový vlákno. Potřebujem do rodiny koupit dvě nová auta. Jedno velký krásný kombi s AT pro maminku a jedno menší auto, který MUSÍ být na naftu L-) (řekl budoucí živitel vozu) a musí mít MT, jsem řekl já ;)) . V prvním případě se bavíme kategorie Superb/Mazda 6/Passat Variant/Mondeo/Cokoliv dalšího, ne Audi, ne BMW, Mercedes E by se možná snesl, pokud by se fakt líbil. Peníze nejsou relativně problém.
V druhým případě se bavíme o autě ideálně té samé značky, ale menším, nebaví mě sebou vozit vzduch a Ibiza Cupra není na naftu :-s , takže Octavia (má cenu připlácet za RS TDI nebo je rozdíl oproti 110kw zanedbatelný? Nemám zatím projeto)/Mazda 3/Golf GTD/Focus ST v naftě/Seat Leon 2.0TDI 135kw?. Peníze jsou omezený na cca 450k bez DPH+to, co dostanu protiúčtem za starý auto, počítám 150k max. Takže to chce pořádnou slevu. Ikdyž mazdu 3 sedan jsem si dokázal nakonfigurovat za 568k včetně DPH. Ale nemám projeto, zatím těžko říct.
A konečně přichází otázka: Máte někdo tipy na značky, případně konkrétní dealery, kteří na odběr dvou vozů současně ocení lépe než obligátní 5-10% slevou? Obě auta půjdou na právnickou osobu a třeba Citroen v tom případě dává další slevu. Ale Citroen fakt nechceš :(( Platit se bude keš, žádnej leasing.
Díky za rady, klidně PM. :ymdaydream:
Naposledy upravil(a) Stepan dne čtv 25 srp 12:59, celkem upraveno 1 x.
black on black, petliter, jebem na too :ar!
BíBop
Autoškolák

Příspěvek od BíBop »

Stepan píše:No já to pochopil tak, že chce nové a do příplatkové výbavy maximálně 90k. Největším nákladem bude ztráta hodnoty, protože to auto bude za 2-3 roky na vyhození. Takže kouknout, za kolik se dají koupit 2-3 roky staré modely a zahrnul to do úvahy.

Offtopic, až to bude aktuální, založím si nový vlákno. Potřebujem do rodiny koupit dvě nová auta. Jedno velký krásný kombi s AT pro maminku a jedno menší auto, který MUSÍ být na naftu L-) (řekl budoucí živitel vozu) a musí mít MT, jsem řekl já ;)) . V prvním případě se bavíme kategorie Superb/Mazda 6/Passat Variant/Mondeo/Cokoliv dalšího, ne Audi, ne BMW, Mercedes E by se možná snesl, pokud by se fakt líbil. Peníze nejsou relativně problém.
V druhým případě se bavíme o autě ideálně té samé značky, ale menším, nebaví mě sebou vozit vzduch a Ibiza Cupra není na naftu :-s , takže Octavia (má cenu připlácet za RS TDI nebo je rozdíl oproti 110kw zanedbatelný? Nemám zatím projeto)/Mazda 3/Golf GTD/Focus ST v naftě/Seat Leon 2.0TDI 135kw?. Peníze jsou omezený na cca 450k bez DPH+to, co dostanu protiúčtem za starý auto, počítám 150k max. Takže to chce pořádnou slevu. Ikdyž mazdu 3 sedan jsem si dokázal nakonfigurovat za 568k včetně DPH. Ale nemám projeto, zatím těžko říct.
A konečně přichází otázka: Máte někdo tipy na značky, případně konkrétní dealery, kteří na odběr dvou vozů současně lépe než obligátní 5-10% slevou? Obě auta půjdou na právnickou osobu a třeba Citroen v tom případě dává další slevu. Ale Citroen fakt nechceš :(( Platit se bude keš, žádnej leasing.
Díky za rady, klidně PM. :ymdaydream:
Nehci do toho nathat hovadiny,maximálně navi a barvu.
Proč my ty kozy žerou avatar?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Doporučuji A6 3.0TDI - klidně i tu nejslabší V6...přidat vzduch a LED světla.
Obecně tyhle tři značky vnímak takto - BMW je sportovnější v naladění a tak celkově. MB je pro dědky a Kočkovce a Audi je takový zlatý neutrál.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

Neni pri tomhle najezdu lepsi poridit neco na operak?
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
martinecko
Pan Řidič

Příspěvek od martinecko »

pozicaj si kazde na vikend a uvidis sam co Ti najviac sadne. S tym operakom to tiez neni zly napad, zalezi od toho kolko s tym chces mat starosti.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Noo...výhodné. Já mám ve firmě na operák B8 na roky/ 160 000km a platím cca 32000,-. Takže za 2 roky zaplatím 768 000,- a auto nebude moje. To mi jako výhodné nepřijde.
BTW: pořizovačka byla kolem 1mio.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

řidičBOB píše:Noo...výhodné. Já mám ve firmě na operák B8 na roky/ 160 000km a platím cca 32000,-. Takže za 2 roky zaplatím 768 000,- a auto nebude moje. To mi jako výhodné nepřijde.
BTW: pořizovačka byla kolem 1mio.
To je docela dost.. Ja platil za m3 43...a kolega plati za rs230 nejakych 8 :-?
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

To má kolega nájezd tak 10tkm/rok, ne?
Ja platil za 2.0TDI něco pres 10.
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
Odpovědět