Výběr auta
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výběr auta
Těch je mnoho verzí.
Možná by stálo za to, srozumitelně napsat, od jakého roku výroby a v jaké cenové relaci...
Možná by stálo za to, srozumitelně napsat, od jakého roku výroby a v jaké cenové relaci...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

1 500 000 a tam mezera na příplatky je 90 000řidičBOB píše:Těch je mnoho verzí.
můžu přidat max 5 000,ale může se to zvětšit(dostanu přidáno,a už si tak dělám dost(v nemocnici,starám se o nástroje,takže mě stejně nikdo nevidí).
Proč my ty kozy žerou avatar?
No já to pochopil tak, že chce nové a do příplatkové výbavy maximálně 90k. Největším nákladem bude ztráta hodnoty, protože to auto bude za 2-3 roky na vyhození. Takže kouknout, za kolik se dají koupit 2-3 roky staré modely a zahrnul to do úvahy.
Offtopic, až to bude aktuální, založím si nový vlákno. Potřebujem do rodiny koupit dvě nová auta. Jedno velký krásný kombi s AT pro maminku a jedno menší auto, který MUSÍ být na naftu
(řekl budoucí živitel vozu) a musí mít MT, jsem řekl já
. V prvním případě se bavíme kategorie Superb/Mazda 6/Passat Variant/Mondeo/Cokoliv dalšího, ne Audi, ne BMW, Mercedes E by se možná snesl, pokud by se fakt líbil. Peníze nejsou relativně problém.
V druhým případě se bavíme o autě ideálně té samé značky, ale menším, nebaví mě sebou vozit vzduch a Ibiza Cupra není na naftu
, takže Octavia (má cenu připlácet za RS TDI nebo je rozdíl oproti 110kw zanedbatelný? Nemám zatím projeto)/Mazda 3/Golf GTD/Focus ST v naftě/Seat Leon 2.0TDI 135kw?. Peníze jsou omezený na cca 450k bez DPH+to, co dostanu protiúčtem za starý auto, počítám 150k max. Takže to chce pořádnou slevu. Ikdyž mazdu 3 sedan jsem si dokázal nakonfigurovat za 568k včetně DPH. Ale nemám projeto, zatím těžko říct.
A konečně přichází otázka: Máte někdo tipy na značky, případně konkrétní dealery, kteří na odběr dvou vozů současně ocení lépe než obligátní 5-10% slevou? Obě auta půjdou na právnickou osobu a třeba Citroen v tom případě dává další slevu. Ale Citroen fakt nechceš
Platit se bude keš, žádnej leasing.
Díky za rady, klidně PM.
Offtopic, až to bude aktuální, založím si nový vlákno. Potřebujem do rodiny koupit dvě nová auta. Jedno velký krásný kombi s AT pro maminku a jedno menší auto, který MUSÍ být na naftu

V druhým případě se bavíme o autě ideálně té samé značky, ale menším, nebaví mě sebou vozit vzduch a Ibiza Cupra není na naftu

A konečně přichází otázka: Máte někdo tipy na značky, případně konkrétní dealery, kteří na odběr dvou vozů současně ocení lépe než obligátní 5-10% slevou? Obě auta půjdou na právnickou osobu a třeba Citroen v tom případě dává další slevu. Ale Citroen fakt nechceš

Díky za rady, klidně PM.

Naposledy upravil(a) Stepan dne čtv 25 srp 12:59, celkem upraveno 1 x.
black on black, petliter, jebem na too 

Nehci do toho nathat hovadiny,maximálně navi a barvu.Stepan píše:No já to pochopil tak, že chce nové a do příplatkové výbavy maximálně 90k. Největším nákladem bude ztráta hodnoty, protože to auto bude za 2-3 roky na vyhození. Takže kouknout, za kolik se dají koupit 2-3 roky staré modely a zahrnul to do úvahy.
Offtopic, až to bude aktuální, založím si nový vlákno. Potřebujem do rodiny koupit dvě nová auta. Jedno velký krásný kombi s AT pro maminku a jedno menší auto, který MUSÍ být na naftu(řekl budoucí živitel vozu) a musí mít MT, jsem řekl já
. V prvním případě se bavíme kategorie Superb/Mazda 6/Passat Variant/Mondeo/Cokoliv dalšího, ne Audi, ne BMW, Mercedes E by se možná snesl, pokud by se fakt líbil. Peníze nejsou relativně problém.
V druhým případě se bavíme o autě ideálně té samé značky, ale menším, nebaví mě sebou vozit vzduch a Ibiza Cupra není na naftu, takže Octavia (má cenu připlácet za RS TDI nebo je rozdíl oproti 110kw zanedbatelný? Nemám zatím projeto)/Mazda 3/Golf GTD/Focus ST v naftě/Seat Leon 2.0TDI 135kw?. Peníze jsou omezený na cca 450k bez DPH+to, co dostanu protiúčtem za starý auto, počítám 150k max. Takže to chce pořádnou slevu. Ikdyž mazdu 3 sedan jsem si dokázal nakonfigurovat za 568k včetně DPH. Ale nemám projeto, zatím těžko říct.
A konečně přichází otázka: Máte někdo tipy na značky, případně konkrétní dealery, kteří na odběr dvou vozů současně lépe než obligátní 5-10% slevou? Obě auta půjdou na právnickou osobu a třeba Citroen v tom případě dává další slevu. Ale Citroen fakt nechcešPlatit se bude keš, žádnej leasing.
Díky za rady, klidně PM.
Proč my ty kozy žerou avatar?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Doporučuji A6 3.0TDI - klidně i tu nejslabší V6...přidat vzduch a LED světla.
Obecně tyhle tři značky vnímak takto - BMW je sportovnější v naladění a tak celkově. MB je pro dědky a Kočkovce a Audi je takový zlatý neutrál.
Obecně tyhle tři značky vnímak takto - BMW je sportovnější v naladění a tak celkově. MB je pro dědky a Kočkovce a Audi je takový zlatý neutrál.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

Neni pri tomhle najezdu lepsi poridit neco na operak?
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
-
- Pan Řidič
pozicaj si kazde na vikend a uvidis sam co Ti najviac sadne. S tym operakom to tiez neni zly napad, zalezi od toho kolko s tym chces mat starosti.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Noo...výhodné. Já mám ve firmě na operák B8 na roky/ 160 000km a platím cca 32000,-. Takže za 2 roky zaplatím 768 000,- a auto nebude moje. To mi jako výhodné nepřijde.
BTW: pořizovačka byla kolem 1mio.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

To je docela dost.. Ja platil za m3 43...a kolega plati za rs230 nejakych 8řidičBOB píše:Noo...výhodné. Já mám ve firmě na operák B8 na roky/ 160 000km a platím cca 32000,-. Takže za 2 roky zaplatím 768 000,- a auto nebude moje. To mi jako výhodné nepřijde.

BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
To má kolega nájezd tak 10tkm/rok, ne?
Ja platil za 2.0TDI něco pres 10.
Ja platil za 2.0TDI něco pres 10.
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.