na prestiž si nehraju.... naopak občas si říkám, že by bylo lepší přijet oftákou a ne 3er.... a s tyma kolama na svým místě ňa už ale fakt nesertě!

Tak to máme dost odlišný zkušennosti. Nebudu spekulovat, mohl jsi narazit na problémovej/nezajetej kus. Ale obecně rozhodně nefunguje tak jak popisuješ. Aspoň ne v rámci kategorie malých turbobenzinů.x2005 píše: Pokud je dotaz na 1.0EB tak ten jsem měl půjčený ve Focusu holobyt-edition taky jako náhradní auto. V Focusu je to čistokrevný zlo. Dole to nejede, nahoře to nejede, navíc ten motor je hlučný a drnčí. A žere to naprosto neadekvátně poskytnutému výkonu. V kombinaci s cenovou politikou firmy Ford je to podle mě naprosto neprodejná věc.
dela se i 5D a ja byt tvym synatorem, tak jednoznacne touzim po SSS 5D!pavproch píše:kuju za zajímavý tip.
jeden nebo dva tu po městě jezdí, ale pletu se nebo je to pouze 3D? zkusím se s tím ale svýzt
Pleteš, mi stojí v garáži 5D. Příplatek pouhých 10 tisíc.pavproch píše:kuju za zajímavý tip.
jeden nebo dva tu po městě jezdí, ale pletu se nebo je to pouze 3D? zkusím se s tím ale svýzt