Operativní leasing od Škodovky nebo nové auto?

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
LukeNov
Adept autoškoly

Re: Operativní leasing od Škodovky nebo nové auto?

Příspěvek od LukeNov »

odřenej disk na kole se mi stal přes noc :) jasně, interiér neuhraju.. ale škrábance na dveřích a nevím kde nebude problém..
NoSwear
Řidič začátečník

Příspěvek od NoSwear »

Už vidim, jak přijede (čti nepošle tě do prd...) PČR když jim do telefonu řekneš, že ti "někdo" v noci odřel poklici (nebo disk) na Octavii.... :)
BMW Driver M-B worker... :D
LukeNov
Adept autoškoly

Příspěvek od LukeNov »

no, budu muset volat holt známým :-) od toho tu jsou.. nebudu platit za škrábance, když platím pojistku.. od toho tu jsou taky pojišťovny.. nejen od řešení deseti a více tisícových škod..
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

i ti budou jistě nadšení, když budou sepisovat úřední záznam o odřené poklici...
250kW
195kW
100kW
NoSwear
Řidič začátečník

Příspěvek od NoSwear »

Já teda nestudoval materiály škodovky, ale není tam náhodou i nějaká spoluúčast ? Vím, že u nás je spoluúčast minimálně 1000 Kč u operáků - takže to řešení škrábanec po škrábanci nebude nejlevnější zábava. :D
LukeNov
Adept autoškoly

Příspěvek od LukeNov »

Ano, spoluúčast 1% a min. 1000 Kč.. kdoví kolik si naúčtujou za škrábance na laku a na kolech na konci.. jestli třeba 5, tak je to lepší nechat na konec .. při nejhorším celé přelakování vyjde tak na 10 tuším
NoSwear
Řidič začátečník

Příspěvek od NoSwear »

To, co Škodovka nabízí, není špatná služba, ale je to prostě postavený tak, že vydělají. To je celý. A vzhledem k tomu, že jim z toho budou zbývat ne úplně ideální auta, tak si slevu, kterou na ně pak při prodeji dají, musí někde vybrat - tedy od lidí, co si ty auta budou na "operáky" brát. :)
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Moc tady tu vaši diskusi nesleduju v detailu (bo mě to nezajímá), ale něco ve mně se tomu celému příčí.... myslím si, že logicky špatně je hlavně celý základní přístup, který v pozadí celé diskuse cítím: "Já občan, si pořizuju auto proto, abych se ho pak výhodně zbavil"....

Já aspoň si teda vždy pořizoval auto s myšlenkou, že ho budu používat "nafurt" (čti dokad se totálně nerozpadne) a nikdy nepořizoval auto s myšlenkama na to co bude až se ho budu zbavovat.... to sem dycky řešil, až taková situace nastala, pokud nastala...
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
LukeNov
Adept autoškoly

Příspěvek od LukeNov »

A jak dlouho vydrží v současné době nové auto případně kolik stojí jeho životní servis a náhradní díly? 250 000 km? V USA je třeba již léta běžné, že tam lidi platí jak tady - fixní částku měsíčně a každý rok dostanou nové auto. jde mi o to, jestli pokud se zajímám o nové auto se dostanu někdy pod těch 5000 měsíčně včetně havarijního pojištění, povinného ručení, servisu, gum, oprav, atp.
davson12
Autoškolák

Příspěvek od davson12 »

Subjektů, které poskytují operativní leasing je mnoho. Od škodovky až po bankovní subjekty např. http://www.vbleasing.cz/forms-of-financing?tab=4. Takže výběr je obří. Hlavně bych se asi zajímal o rozpočet co je možné si dovolit a co ne. Hlavní výhoda u operativního leasingu, že není určena minimální doba smlouvy. Takže pokud to chcete sfouknout rychle tak je op. leasing dobrý.
Odpovědět