jsem tu nový a když jsem tu tak projížděl témata, rozhodl jsem se nezakládat zbytečně nové téma, když mám de facto podobný dotaz jako člověk, který toto téma založil.
Mám na vás dotaz, velmi originální mimochodem.

Poohlížím se po nějakém ojetém autu (je podle mě vyloučeno sehnat za tu částku nové), mém prvním. Můj rozpočet je se vším všudy 120.000Kč. Předpokládám, že za tuto částku je už něco slušnějšího možné sehnat. Nicméně, ač jsem chlap, absolutně se v autech nevyznám. Proto se obracím s dotazem na odborníky - vás. *šplh šplh*

Co se týče mých požadavku, vlastně nevím jaké mít. Je to klasika --> super stav, najeto do 100k km, zřejmě benzín (neplánuji do měsíce jezdit nějaké dlouhé vzdálenosti, resp. vysoký počet km) a pokud možno nestočené kilometry (zbožné přání).
Vím, že až budu nějaké auto mít, budu tvrdit hned opak (podle názoru mých známých), ale nepotřebuji nijak extra silné auto. Raději bych uvítal co možná nejlepší výbavu (jakou výbavu by jste u auta za 120.000 Kč požadovali vy osobně?), než výkon auta.
Bydlím v menším městě 30km od Brna. Auto tím pádem potřebuji pro přepravu hlavně v tom našem malém městečku a do okolních vesnic/měst vzdálených do 40-50km. Sem tam "delší" cestování do Zlína/Prahy.
Palivo s největší pravděpodobností benzín. Resp. nechám si poradit i ohledně něčeho jiného (kromě nafty teda).
Měl by to být pětidvéřák a NE KOMBI.
Předem díky za odpovědi, rady a tipy