Automat do 180tis
Re: Automat do 180tis
pavproch:Já skoro před měsícem přelízal z aut s manuálem do AT a zase zpátky a žádnej problém. 

Bez bodů
šak to píšu, sem nepřizpůsobivá lemra....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Problém starých HDM byl v málo stupních, takže byly kua těžký převody. S tím 6st ve škodě jsem nejel, ale nemyslím si, že by to bylo něco hrozného. Pro rodinu a do města by to opravdu mohlo být príma svezení. Určo lepší než se s tím kvedlat.Deli píše:To možná jo, ale s malym benzínem to bude príma svezení

Problém starých AT a převodovek s HDM všeobecně je především v jejich ztrátách. V kombinaci s malým atmosferickým benzínem je to vážně katastrofa.
Tím ale netvrdím, že bych si raději koupil DSG.
Tím ale netvrdím, že bych si raději koupil DSG.
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
A to já bych řekl, že problém byl v dlouhých převodech + absence přemostění hydroměniče. Vzpomínám na Renault 19 s 1.6 cca 50 kw a 4st HDM. To byla opravdu tragédie
. S moderní 6st HDM s cca 80 kw 1.6 bych se vůbec nebál. Tím neříkám, že by to tu většině závodníků na foru vyhovovalo, ale pro rodinný použití, do města a jednou ročně dovolenou naprostá pohoda
A ten Roomster Scout vypadá

Přemostění HDM má vliv především na spotřebu. Na akceleraci to vliv nemá, protože i moderní automaty mají přemostění až na vyšších převodech.
A do atmosferické 1.6 bych automat s HDM nechtěl. Máme doma už druhé auto se 110kw 2.0i a především při rozjezdu tomu chybí výkon/krouťák. Ta samá auta s MT se chovají mnohem lépe.
Řešení je jediné. Velkooběmový benzín s krouťákem od volnoběhu, softturbo, nebo jiný typ převodovky.
A do atmosferické 1.6 bych automat s HDM nechtěl. Máme doma už druhé auto se 110kw 2.0i a především při rozjezdu tomu chybí výkon/krouťák. Ta samá auta s MT se chovají mnohem lépe.
Řešení je jediné. Velkooběmový benzín s krouťákem od volnoběhu, softturbo, nebo jiný typ převodovky.
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
Dynamika je jen pocit a ten má každý jiný, spoustě lidí by to bohatě stačilo. Má to na stovku 12 sekund, což je naprosto dostačující. Dle preferencí každého soudruha. A velkoobjemový přeplňovaný benzín asi nebude plnit zadání tazatele.
Tak ja sa nezaradujem medzi ziadnych pretekarov a pokial to bude o trochu sviznejsie ako fabia 1.4mpi , tak uplne staci
..A co prevodovka Powershift ?

To je od Fordu?
Jinak já najezdil pár stovek s Focusem II s 1.6 74kw a se 4st HDM a jako jo... to je určitě volba znalce
HM: K malému benzínu bych si to DSG spíš asi koupil
Jinak já najezdil pár stovek s Focusem II s 1.6 74kw a se 4st HDM a jako jo... to je určitě volba znalce

HM: K malému benzínu bych si to DSG spíš asi koupil

"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III 
Fordem tam, vlakem zpátky!

Fordem tam, vlakem zpátky!