Něco většího

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
Odpovědět
Jan
Pan Řidič

Něco většího

Příspěvek od Jan »

Zdravím, tento rok jsem udělal řidičák, tak bych si rád vybral nějaké autíčko. Jenže teď nastává problém s výběrem, jelikož měříc 196cm a nejsem zrovna skladný, tak bych potřeboval nějaké auto s dost velkým prostorem pro řidiče a taky zároveň nějaké auto do budoucna, aby si měla kam sednout rodina. Přemýšlel sem na nějakým MPV/SUV autem... Něco kolem 50 000Kč s motorem do 2.0 nejlépe na benzín. Celkem mě zaujal Daewoo Tacuma, poprosil bych o jiné návrhy, poznatky k takovým autům a podobně :)
AAAautovraky... Nejhorší, největší a nej********ší autobazar v ČR!
Od 23.září 2011 majitel Citroen C8 3,0i V6 exclusive tiptronic s automatem :) .
Hledám sponzora na nový fotoaparát, nejsem náročný ;).
HondaMan
Letec

Re: Něco většího

Příspěvek od HondaMan »

A co koukat po něčem mainstreamovějším než korejské MPV?
Za 50 budeš mít vyvoněnou céčkovou Omegu. Díly budou za zlomek ceny, každý to zná, každý to umí opravit, místa bude více a budeš jezdit jako pán. Ne jako rákoska co si nasekala moc dětí...
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
Jan
Pan Řidič

Příspěvek od Jan »

Pokud myslíš něco takového ( http://www.tipcars.com/opel-omega/opel- ... 71501.html ), tak je to velice pěkné autíčko, ale nic o něm nevím. O Tacumě sem pročetl desítky článků, ale za pokus to stojí ;) . Auto se mi celkem zalíbilo i z důvodu, že tam má dost místa na nohy (pod volantem), protože do normálního auta mám problém vměstnat nohy (viz Honda accord, Škoda felicie...)
beaumont
Letec

Příspěvek od beaumont »

Jan: Samozřejmě nevím jakou máš postavu, ale já se svými 193 cm a (bývalými) 105 kg jezdil normálně v Pandě, Unu, Puntu II., Alfě GTV... Vyloženě nedostatek místa jsem pociťoval snad u některých aut se šíbrem, který snižoval strop a (bohužel) u spousty veteránů ze 60. a 70. let (Fulvia, X 1/9, některé staré Alfy...), ale jinak skoro nikde.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! ;-)
Jan
Pan Řidič

Příspěvek od Jan »

Tak vážím o něco víc, ale spíš přes nohy mám problém...
Odpovědět