Octavia kolem 200 tis. Kč

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
HondaMan
Letec

Re: Octavia kolem 200 tis. Kč

Příspěvek od HondaMan »

Zajda: mě 2.0TDI brala skoro stejně od nova. Díky dolévání se náplň mezi výměnami otočila více než 1x.
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
280
Adept autoškoly

Příspěvek od 280 »

To bych prodejci omlátil o hlavu. Řešil si to nějak ?
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Jak to mohl řešit, když je to podle koncernu v normě? Odkázali by ho na manuál k provozu auta :D
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Lukasp
Autoškolák

Příspěvek od Lukasp »

Nemám poznatek k ochcávce, ale k těm autobazarům. Dejte si pozor, že polovina aut na internetu, které v áčkách inzeruji, tak reálně neexistují. Mají je tam jako lákadlo, když tam zavoláte, řeknou, ať dojedete, dojedete a ejhle, 5 minut před Váma ho někdo zrovna koupil. Ale mají podobné, jen o trochu dražší, v trochu horší výbavě, bez historie atd.. Neříkám, že se tam nedají koupit dobré kusy, ale určitě bych si napřed vše pořádně ověřil.

Osobně bych možná šel do nějakého DWA, Škoda +, mají různé záruky, zajímavé možnosti financování a občas nějakou akci.
280
Adept autoškoly

Příspěvek od 280 »

Vím, že to mají podchycené. Proto mě zajímá jestli to řešil nebo ne...
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

Vlastnost. Není co řešit.
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
Zajda
Letec

Příspěvek od Zajda »

HondaMan píše:Zajda: mě 2.0TDI brala skoro stejně od nova. Díky dolévání se náplň mezi výměnami otočila více než 1x.
Tajemství Longlife oleje :D To znám i z Hondy, ale jelikož nejezdím celý interval ve VTECu, takových hodnot jsem ještě nedosáhl :-)
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
//// 1.6 ECOjet
cyxyc
Autoškolák

Příspěvek od cyxyc »

Sám jsem se po octávce 3 na plyn poohlížel. Našel jsem slibně vypadající kus (cena 195 tisíc kč, 2016 rv., najeto 150 tisíc km).

Koupil jsem si k tomu výpis z nejmenované databáze a hoši ještě že tak. No, nemile mě to překvapilo. Auto má za sebou 4 nehody za dva roky provozu. 3 z nich vypadají celkem banálně (dle mého laického oka): zadní nárazník (odhadované náklady na opravu: 45 000 kč), nárazník zadní i přední ( 10 000 kč), přední nárazník (20 000kč). Do této chvíle jsem si říkal, že asi nějaký diletant, ale vzhledem k počtu najetých km za tu dobu asi OK (za první rok 60 tisíc km - asi firemní auto?). Jenže pak mi celkem spadla brada u poslední opravy - přední nárazník + přední levé i pravé dveře - 350 000 kč.

Podle těch čísel to auto už patří do šrotu a ne do bazaru za necelých 200 tisíc!!!!....škoda. hlavně že v inzerátu se píše že auto v perfektním stavu.
280
Adept autoškoly

Příspěvek od 280 »

60 tisíc za rok je určitě služebák, vzhledem k počtu nehod se s tím nikdo nemazlil, ruce pryč... Bohužel takových aut je v ČR spousta.
970ka
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 970ka »

Octa z roku 2016 za 200tis kč a hned vím,že to je kravina,nějaký levný kraj,pěknou Octu pod 250 tis nekoupíš. Oprava Př. nárazníku a 2x dveře je tak 35tis kč a ne 350tis,ale že se divím,to se tak přeci normálně dělá,že se to na pojišťovnu přežene. To nenasvědčuje nic o vážnosti havárie,klidně to mohlo být jen škrábnutý,ale třeba jsou někde fotky.
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
Odpovědět