Edit: 7-místný Jeep taky existuje, jmenuje se to Commander a v kombinaci s HEMI V8 to může být zajímavé. Ale nikdy jsem to auto naživo neviděl.
XC90 nejede a zere a kdyz se nalozi, bude to jenom horsi. Q7 mi prijde jako daleko rozumnejsi volba nebo nakej japonec pro us trh, videl jsem treba toyotu highlander a nebylo to spatny, ale jak uz nekdo psal, naka stredne velka atmosfera ve velkym tezkym aute taky moc nepojede.lambdamen píše:Stejnou věc jsem řešil 2 roky zpět a koupil jsem Land Rover Discovery. 2 roky a 50 tis. km poté jezdí každý den a bez jediného problému. Mám Disco V, ale i to předchozí je dobré. V tom mém mám V6 benzín s kompresorem, staré bych bral s tou 3.0 naftou. Tam benzínový motor nebyl. U nového Disca nebrat čtyřválce!
Alternativy byly jen Q7 a XC90, dnes bych do toho ještě přihodil BMW X7. Audi se mi nelíbilo a Volvo do toho zas nedává slušný motor.
A já si říkal, že Volva šla nějak cenově dolů.HOUZJ5AJ píše:Spíš mi vadí kvalita - po dvou letech a cca 45tkm už bylo auto nuceně v servisu kvůli DPF, katalyzátoru, lambdasondě - vše vyměněno. Aktuálně se rozvrzala sedačka spolujezdce (používaná cca v 50 % času), lehce se odlupují venkovní ozdobné lišty kolem oken, při zvednutí kapoty jsou zámky kapoty, resp. jejich držáky "zoxidované", místy na nich začíná rez...