Prostorný vůz do 60k (Rover 75?)
Re: Prostorný vůz do 60k (Rover 75?)
Je pravda, že do města jedu nejraděj Rangem - pohodlí, výhled, automat, je mu lhostejno nekvalita komunikace a obrubníky, při parkování ho nechám v nejvyšší poloze - nikdo ho neotluče z žádné strany.....Takže ne vždy je menší lepší.
MG - radost až na kost.
Ani jsem se nemusel koukat kdo je autorem a bylo mi to hned jasnézdeny píše:Podle této věty soudím, jestli není problém s pohlavním orgánem![]()

Ne, vážně..už jsi trapnej
Copak, šlápnul ti někdo na kuří woko? Já vím, dobrá zkušenost se ne vždy dobře poslouchá.oxik píše:Ani jsem se nemusel koukat kdo je autorem a bylo mi to hned jasnézdeny píše:Podle této věty soudím, jestli není problém s pohlavním orgánem![]()
A ani jsem to nemusel dočíst k první zmínce o subaru
Ne, vážně..už jsi trapnej
Nevím jak ty, ale vlastníkům velkých aut do kalhot nekoukám. Tyhle tvé výlevy by sis mohl nechat pro sebe, o takové kecy někdo, kdo chce radu, nestojí.
S90 je auto na léčení komplexů? Co si tím kdo vyléčí? Dyť to není bavor pyčo, velkej motor to taky nemá. K čemu je to dobrý?
black on black, petliter, jebem na too 

Pohodlně si svézt zadek z bodu a do bodu b nezávisle na vzdálenostiStepan píše:S90 je auto na léčení komplexů? Co si tím kdo vyléčí? Dyť to není bavor pyčo, velkej motor to taky nemá. K čemu je to dobrý?

A nepleteš si to s XC90 a Dodge RAM? Luxusním sedanem jako je S90 nebo Charger toho zas tak moc neodtlačím...zdeny píše: Podle této věty soudím, jestli není problém s pohlavním orgánem![]()
Tato auta jsoiu do města ideální. Zaparkuejš s nimi totiž všude. Pokud totiž není místo, takl můžeš menší auta odsunout tak 10 metrů bokem, nebo můžeš přejet třeba půl metru vysoký obrubník, nebo zaparkovat na nájezdové rampě kolama napůl na ní napůl na cestě, jak to bylo kdysi v reklamě na Touarega. proto bych tvůj výběr doplnil minmálně o Toyotu landcuisre, Sequoiu, případně Ford F150. Všechny totiž patří mezi velká auta, prostorná, bezpečná a holavěn, neznají problém s parkováním.
Subaru se mi zamlouvají, ale jsou to drahá auta - jestli opodstatněně nebo ne jako u Passatů a Octávek, to neposoudím, ale třeba tohle: rv 99, najeto 300k, za 50 tisíc. Za tu cenu jsou nabízeny i ty "drahé" A6ky, o 2-3 roky mladší a s -údajně- 100k najeto méně. Nebo ještě o kus mladší Mazdu 6, pokud nebude sežrána rzí...zdeny píše: A vážné věci: M mkIII je dost velké a dá se sehnat. Ale je tuctovka. Mazda 6 za tvý prachy bude na cestě do krematoria, pokud se před ním díky rzi nerozpadne. Audi - nemáš asi lowe, francouze ti vnucovat nebudu, ale 407SW je opravdu mrňavá a do města díky převisům totálně nevhodná, Outbacka ani legacy popisovat nemohu, abych nebyl zaujaý (obě totiž vlastním) - ale to by byla moje volba. A když koukneš na stránky subaruclubu,. tak jedno nabízím. mrkni, počti, opřemýšlej A ještě by to hafo prachů zbylo.
https://www.sauto.cz/osobni/detail/fiat ... oFrom=list
Mimořádně prostorné i pohodlné. podvozek jako Opel Vectra. Motor co jde předělat na LPG.
Na ty km obdivuhodně zachovalý interier.
Mimořádně prostorné i pohodlné. podvozek jako Opel Vectra. Motor co jde předělat na LPG.
Na ty km obdivuhodně zachovalý interier.
Plne splnuje kriterium do 60k..
Píše do 100k včetně oprav. Nevím, co na tom chce mocí mermo hned opravovat. Třeba je to auto OK.oxik píše:Plne splnuje kriterium do 60k..
Trochu ot: kdyz sem uvazoval o ar159, tak mi bylo receno, ze ten 2,2 je motor na hovno. Aji to myslim psal jakysik frajer na dfenzovi. V crome je to jiny motor, nebo tam na hovno neni?