Auto Jarov a i lokální dealer spolupracující s Pyramidou Praha. Nicméně zítra jedu na testovací jízdu do Plzně, kde mají ST v FR na 18" beru celou rodinku takže uvidíme. Mě osobně se ty 18" kola líbíx2005 píše:Co je to za prodejce? Já jsem řešil, že nechci na Cupru 19" z výroby, tak mi slíbili je prohodit za nějaký 18" který vezmou z auta na salonu. On si větší kola i s gumama vezme nějaký tunner.
 ale vím jak to u nás je rozbité a hlavně máme v blízkém okolí spoustu kostek (Příbram, Dobříš). V tom paketu jsou 18" a já bych chtěl jiný 17" (ty co jsou standart v FR se mi jako jediný nelíbí). Ještě je tu možnost připlatit za aktivní podovozek ale je to jen další kurvítko v autě a asi by mi už i manželka zabalila kufry
  ale vím jak to u nás je rozbité a hlavně máme v blízkém okolí spoustu kostek (Příbram, Dobříš). V tom paketu jsou 18" a já bych chtěl jiný 17" (ty co jsou standart v FR se mi jako jediný nelíbí). Ještě je tu možnost připlatit za aktivní podovozek ale je to jen další kurvítko v autě a asi by mi už i manželka zabalila kufry   
 Taky zajímavá věc, že jsem poptával informace ohledně LED světel u dovozce, jestli prodloužená záruka na 4 roky kryje i problém s LED - a vůbec jestli na to záruka je, nebo se to bere jako spotřebák. Zatím mi poslaly že chtěji VIN kod mé Fabie
 Což nechápu proč bych jim měl dávat...
 Což nechápu proč bych jim měl dávat...BTW: Neví někdo náhodou ulici v Plzni která je z kostek v okolí Šmuclera ?