od jirka87 » stř 06 bře 13:51
Leonidas : Já jsem se naučil nesoudit druhé lidi, protože jsou mi prostě všichni opravdu hodně u prdele. NEřeším jestli někdo jezdí Ladou, nebo umírají děti v Africe, protože je mi to jedno. Starám se o sebe a rodinu, víc neřeším, proto tady na tebe určitě něbudu kydat nějakou špínu a rozjíždět s tebou debaty jako Mattonecz, ale prosmítě řekni mi jen toto :
1) Proč tady opakovaně dáváš fotky s Dusterem a popisem - takto budeme pracovat (volná citace) - K čemu je to dobrý, když tady dáváš imaginární auto, které ti neříká pane ? OPAKOVANĚ ?
2) Ty si to auto teda chceš koupit, nebo nechceš ? Nebo to máš objednaný ?
3) Jsi si vědom toho, že 85% obsahu tohoto threadu jsi naspamoval hromady nesmyslů ? Vlákno se točí kolem tebe (a to nejsi majitelem toho auta) a případným zájemcům o tohle auto to řekne jen to, že kolem Dacie se jak v rámci příznivců, tak odpůrců točí nějaký divný lidi...
Kdyby jsi si to auto koupil a napsal :
1) Mám najeto 5000Km, žere to, nejede to. Snad přijde změna. Dílenské zpracování odpovídá ceně a já jsem spokojen
2) Mám najeto 15 000Km, spotřeba klesla, zatím nic neupadlo
3) Mám najeto 25 000Km, zatím spokojenost, akorát jsem měnil v lese utržený XY...
Tak by to tomu vláknu pomohlo víc,než to co tady předvádíte...Připomíná mi to první stupeň základní školy. Zábávný t bylo před 2 měsíci. Teď je to jako šukat nasucho.