Dacia Duster
Re: Dacia Duster
U Duster jako SUV je slušná cenovka.
odpovídající kvalitě a vzhledu. tak aspoň, že ses projel aspoň na předáděčce 

2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex

Tak jak bude SUV Duster, oslavíme to.. Projížďkou po tomhle scooteru
)

Bubny na zadni naprave to ma ne proto ze jsou lepsi, ale proto ze jsou levnejsi. A ano, pri bezne jizde to malokdo pozna, ale sakra rozdil bude az u auta nalozeneho rodinou a zatizenou zadni napravou bude treba zastavit treba na dalnici pred stojici kolonou.leonidas píše:A po jízdách si světe div se,nikdo ani nevzpomněl u Dustera na nějaké bubny..![]()
Tohle SUV prostě frčí..
Vybaveny a nalozeny do chorvatska na dovolenou to bude mit blizko k 2t a moc bych chtel videt jak ty pidibubny vyvynou brzdnej ucinek aby auto skutecne brzdilo co to jde.
Hlavne ze to ma stribrny plastiky zvenku, navi a ostatni kravinky, ale brzdy tomu nedaj

R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
honziss: budu se opakovat, ale Rasto v testu brzdy Dusteru chválil a když vezmeš že i na dálnici Dustery nejezdí příliš rychle (protože spotřeba) tak bubny IMO nejsou problém. Navíc mezi lowcostama jsou brzdy dodnes zcela běžné.
Celý ten hate proti Dusteru mi přijde dost zbytečný. Jednoduše je to přiznaný lowcost, který vcelku funguje. To že z něj pár pitomců dělá modlu mu sice moc nepomáhá, ale u které automobilky to tak není...
Celý ten hate proti Dusteru mi přijde dost zbytečný. Jednoduše je to přiznaný lowcost, který vcelku funguje. To že z něj pár pitomců dělá modlu mu sice moc nepomáhá, ale u které automobilky to tak není...
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
Ano, chvalil, protoze v tom aute jezdil sam. Ja to auto nehejtim, jen brzdim nadseni jinych, kteri nedokazi rozpoznat co je a co neni setreni na spravnem miste.HondaMan píše:honziss: budu se opakovat, ale Rasto v testu brzdy Dusteru chválil a když vezmeš že i na dálnici Dustery nejezdí příliš rychle (protože spotřeba) tak bubny IMO nejsou problém. Navíc mezi lowcostama jsou brzdy dodnes zcela běžné.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
HondaMan: Vystihl jsi to dobře, snad si z toho vezmou rozum. To auto za to fakt nemůže a ani si nehraje na víc, než má.
honziss: Ono dost lidí ne, že by šetřili na špatném místě, ale na víc prostě nemají, ač se snaží. Vůbec mi to nevadí, ale štvou mě blbé řeči k tomu. Ale to mají obě hecující se strany.
honziss: Ono dost lidí ne, že by šetřili na špatném místě, ale na víc prostě nemají, ač se snaží. Vůbec mi to nevadí, ale štvou mě blbé řeči k tomu. Ale to mají obě hecující se strany.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Jen ať hecují
Já spím klidně
SUV Dustera nezastaví i s bubny

SUV Dustera nezastaví i s bubny

Lidi by si třeba těch pár korun rozdíl za kotouče priplatili. Asi teda ne leonhovnas
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex

Me na tom vadi, ze se tu to auto vynasi do nebes za priznivou cenu, motor z mercedesu a radoby luxusni prvky vybavy, ale uz se nemluvi o tom, ze se setrilo ma dulezitych prvcich jako jsou brzdy, material karoserie a zastarale bezpecnostni prvky.
Pak sem vleze nakej laik rozhodojici o nakupu, zkoukne prvnich 10 fotek od leonidase, k tomu naky chvalozpevy a jde si to koupit v domeni jakej to je super deal.
Pak sem vleze nakej laik rozhodojici o nakupu, zkoukne prvnich 10 fotek od leonidase, k tomu naky chvalozpevy a jde si to koupit v domeni jakej to je super deal.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k