Jaguar a dalsi britske zverstvo

Co se jinam nevejde.
Odpovědět
denis
Pan Řidič

Re: Jaguar a dalsi britske zverstvo

Příspěvek od denis »

Stepan: čím jazdíš teraz? Pozerám Tvoj podpis a rozmýšľam, čo som prehliadol. Jaguar 5 liter? :D
Suzuki Swift Sport 1.6 5D ZC32S
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Většinou dodávkou, kdybych věděl kolik času v ní nakonec budu trávit, nebyl bych krkavej a místo toho Proace koupil Vito.
petliter bude americkej, až zaplatím fakturu :))
a japonskej klepl stále zůstává, to nikdy neprodám. Možná až p. Komárkovi dojde trpělivost, tak to vyměním za Yarise. Mezi stromama na rozmlácený trojce mě to baví nejvíc 8-x

a add ten Jaguar -> Mně se třeba XEčko strašně líbilo. Ale nedovedu si představit utratit tolik peněz za auto, jehož výrobce se velmi pravděpodobně nedožije konce záruky.
to samý šecky Ftype a tak. Podle mě je to hezu a prodává se to za pěkný peníze. Ale kdo to bude opravovat. A čím 8-x
https://www.dajbych.cz/vozy-k-dodani/ja ... wd-at-24my
Vidím výrazně exotičtější (cenovou) alternativu k M4 kabrio, se zajímavějším motorem.
No ale... viz výše.
black on black, petliter, jebem na too :ar!
denis
Pan Řidič

Příspěvek od denis »

Mne úplne vypadlo, že máš objednaný mustang. To je tak keď už človeku ťahá na 30ku :D
Ale nejak to s ním naťahuješ, nie?

k XE - ti je pochopiteľné.. aj mne je sympatické, ale Mustang mi príde lepšie value for money.

Ja mám Opel Combo 1.5D 96kw MT (proace city?) a nesťažujem sa :)
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

teď tuším v pondělí mě vyzvali, že od příští středy by mohl bejt k odběru. Ještě to trochu protáhne moje neochota mít pražský ošklivý čísla... :)
add to dodávkaření -> V autě prakticky bydlím, Proace se přebíral někdy v říjnu, jezdím i jinými auty, dva měsíce jsem letos moc nejezdil z provozních důvodů... má přes 40kkm.
A jsem z toho ježdění takovej utahanej, v osobáku se mi to nestávalo.
Jenže na Sklassu to není, že jezdím dodávkou má pozitivní vliv na PnL i na spokojenost zákazníků, takže jezdit nějakou naftovou střední třídou mi zase přijde vlastně "škoda", provozní náklady nějakýho hothatche jsou při adekvátním používání při takovýmhle nájezdu děsivý a při neadekvátním používání už můžeš jezdit tou naftou... velkej pickup by mi dělal radost a asi by byl i pohodlnější než dodávka, jenže jak to nemá dva metry korbu, tak je mi to k ničemu. A ty singlecaby se dělají jenom v opravdu pracovních verzích
Koupit Včko na vzduchu, vyházet z něj sedačky a nechat si to vzadu vyplechovat, se jeví jako optimální cesta. Jen ty kurvy neví, co by za chtěly =))
black on black, petliter, jebem na too :ar!
denis
Pan Řidič

Příspěvek od denis »

Vyser sa na čísla, ber to čím skôr a budeš striedať proace/mustang podľa možností (zákazníkov) :)
Odpovědět