Dacia Duster - nové vlákno

Co se jinam nevejde.
Honza42
Letec

Re: Dacia Duster - nové vlákno

Příspěvek od Honza42 »

Se správě lesů nedivím. Kdo se Dusteru posmívá, tak ať nabídne alternativu. Pokud jde o průchodnost terénem, trh moc na výběr totiž nedává. Světlost podvozku a alespoň pomalá jednička, když už to nemá redukci. Jediná škoda, že LPG nelze se 4x4.
Pro lesáky tedy co? U nás z novějších aut kraluje jednoznačně Suzuki Jimny a Dacia Duster. .... nepočítaje 20 a více let staré vylítané a totálně sežrané Nissany, Toyoty ....
A Jimny nám moudrá EU zakázala, takže co?
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Máme už druhého pracovního Dustera a je to nenáročné a odolné auto. Navíc ten nový je už trochu jinde, proti původnímu. Za mě super kauf. Jen to jezdí a víc o něm nevím.

Docela rozšířené auto i u zemědělců a stavařů.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

A co se na něj nakydalo často špíny. Holt pracant a ne snobárna. Pokud bych potřeboval nepředražené auto na lesní a polní cesty, tak do něj jdu.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

M.Z. píše: stř 18 srp 08:43 Dustera a je to nenáročné a odolné auto. uf. Jen to jezdí a víc o něm nevím. Docela rozšířené auto i u zemědělců a stavařů.
Taková malá filozofická/pozorovací úvaha: Tady u nás (podhůří a Beskydy) potkávám Dustery (různých gen.) velice často, řekl bych že je to (tady) už druhé nejrozšířenější auto (po Oftáce). Yezdí jich tu opravdu hodně a furt = musí mít nějaké nájezdy, ne že ne. Zároveň se o Dachčiji říká, že je to co pár kilometrů se kazící šunt. Já teda mám v zorném poli dva autoservisy (do kterých přijíždějí/dovážejí pokažená auta z okolí/ulice) a ani u jednoho sem ešče Duster nikdy neviděl. Žeby to byl "držák"? Asi jo.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Kecy, normálně to funguje, jezdíme jen na pravidelné prohlídky.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

V Bavorsku v pohraničí jezdí hodně Dusterů. Má je i správa NP Bavorský les.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

pavproch píše: pát 24 led 12:12 Já teda mám v zorném poli dva autoservisy (do kterých přijíždějí/dovážejí pokažená auta z okolí/ulice) a ani u jednoho sem ešče Duster nikdy neviděl.
Tak je to tak, ověřeno i vyptáváním se v obou těch servisech - kromě výměny woleje ani v jednom (nepojízdný) Duster ešče neviděli.
Jak (skoro každé) ráno pochoduju, tak je taky (v lese/na poli apod, prostě off-road) docela často potkávám a neska sem přišel (slepec/geront) na jednu "náhodu": Doteď sem tam potkával hlavně jeden černý s RZ xxx 6059, neska sem si ale fšimnul, že sem potkal taky černý, stejný model, ale RZ xxx 0659.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

To sou bratia
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Odpovědět