Politický koutek

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
Pavelpu27
Řidič začátečník
Příspěvky: 113
Registrován: pon 14 lis 19:49

Re: Politický koutek

Příspěvek od Pavelpu27 »

Ty se fakt pěkně vybarvuješ. V nicku hlášku od Heydricha, židy stavíš jasně do pozice manipulátorů, na holocaust bys nejraději zapomněl a komunisty bys bral na milost.
Já v tom koncentráku měl dědu, pradědu a strejdu. Vrátil se jen děda. Bylo mu dvaadvacet a vypadal na padesát. Za tyhle kecy bych ti nejraději rozbil hubu.
Honza42
Letec
Příspěvky: 1540
Registrován: pát 27 kvě 11:47

Re: Politický koutek

Příspěvek od Honza42 »

To by nepomohlo. Takové lidi nelze předělat. V případě nutnosti jen eliminovat.
Je "hezké" jak si notují komunisté s německým nacionálním socialismem ve většině otázek, včetně židovské.
Však to jsou stejné ideologie.
A dnes nejen tito. Z tohoto hlediska se Evropa vydala strašlivým směrem.
jerry
Letec
Příspěvky: 3321
Registrován: čtv 17 bře 17:15

Re: Politický koutek

Příspěvek od jerry »

Ano, směrování Evropy je děsivé. Protižidovské a protiamerické spojenectví neomarxistů a socialistů. Pokud máte možnost přečtěte si "Poslední záchrana civilizace od Benjamina Kurase. Dal si práci s fakty, která ohromí.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Uživatelský avatar
řidičBOB
Antiradar FAN
Příspěvky: 26981
Registrován: stř 16 úno 20:26
Bydliště: furt rovně a pak druhý barák vpravo
Kontaktovat uživatele:

Re: Politický koutek

Příspěvek od řidičBOB »

Vždyť ono ty koncentráky také nejsou dílem nacistů ;-)
Ty ideologie jsou v mnoha ohledech identické a jedna od druhé opisuje. Také přít se o to, kdo vyvraždil více lidí, zda nacisté nebo komunisté, by asi bylo dlouhé počítání.
Z lidí, kteří bagatelizují tuhle historii, je mi zle.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Uživatelský avatar
ctrl_j
Letec
Příspěvky: 3775
Registrován: úte 09 dub 06:33

Re: Politický koutek

Příspěvek od ctrl_j »

přít se o to, kdo vyvraždil více lidí, zda nacisté nebo komunisté, by asi bylo dlouhé počítání.
Nebylo, komunismus jich ma na svedomi nasobne vic.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Uživatelský avatar
řidičBOB
Antiradar FAN
Příspěvky: 26981
Registrován: stř 16 úno 20:26
Bydliště: furt rovně a pak druhý barák vpravo
Kontaktovat uživatele:

Re: Politický koutek

Příspěvek od řidičBOB »

Také se k tomu přikláním...
No pain, no gain.
Vespa time \m/
jerry
Letec
Příspěvky: 3321
Registrován: čtv 17 bře 17:15

Re: Politický koutek

Příspěvek od jerry »

LB se snaží předkládat zdánlivě hodně vybroušené názory. Ale pozor, mají jednu vadu. Udělal jeden guláš z pojmů potrestání, pokání, odpuštění a zapomnění.

Ty, kteří mučili a vraždili lidi ve jménu zrůdných ideologií je třeba najít, podrobit řádnému soudu a podle viny potrestat, třeba i trestem nejvyšším, pokud jejich zločiny byly zvláště zavrženíhodné. Pokud zločinci budou veřejně litovat svého pochybení, je možno uvažovat o určitém odpuštění. Ale pouze v případě pokání. A i v případě pokání a odpuštění se nesmí nikdy zapomínat, kdo byl kdo.

Ve výše uvedeném smyslu jsme se bohužel nedokázali s komunistickými zločinci vypořádat. Důsledkem je současný stav, kdy se nám tito zločinci smějí z parlamentu. A na začátku stál Havel, který si ty pojmy popletl jako LB, mám takový vnitřní pocit, že záměrně.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Uživatelský avatar
oxik
Letec
Příspěvky: 1816
Registrován: pát 27 čer 10:30

Re: Politický koutek

Příspěvek od oxik »

Krásně ztvárněno například zde

Obrázek
Uživatelský avatar
Lachende Bestien
Letec
Příspěvky: 1932
Registrován: sob 18 čer 15:13

Re: Politický koutek

Příspěvek od Lachende Bestien »

Jestli vám to pomůže aspoň na chvíli se zbavit frustrací z vzpomínek na desítky let staré emoční traumata, klidně si představujte, jak mi zhmožďujete/lámete kosti v obličeji nebo mé tělo zcela "eliminujete" různými promyšlenými metodami (samozřejmě pokračujte i v metání urážek a lživému přisuzování autorství slov či jejich spojení, jež jsem zde nenapsal). Fantazii se meze nekladou.

Potřetí a naposledy doporučuju indonéský snímek THE ACT OF KILLING.
Jeden z nejpůsobivějších filmů, který existuje.
A většině z vás bude "tematicky" velmi blízký soudě dle způsobu prezentace vašich přesvědčení.

A Havla bych do toho netahal.
Jako prakticky každý politik byl při výkonu své funkce jen loutkou skutečných ekonomicky a/nebo vojensky silných mocenských skupin skrytých v pozadí, navíc silně závislou na z dlouhodobého hlediska potenciálně nejnebezpečnějších drogách alkoholu a tabáku, které mu způsobovaly život ohrožující zdravotní obtíže (hlavně kouření tabáku).
Politici mají jen takovou moc, o jakou se s nimi jejich loutkovodiči dobrovolně podělí. Pakliže se nějaká loutka začne projevovat nepatřičně a neplní dané požadavky, promptně je z vyšších nebo jakýchkoli funkcí výkonu veřejné moci odstraněna - v závislosti na stupni "provinění" či neposlušnosti a tradicích daného státního útvaru buď vazbou ve vězení na neurčito, vězněna za pomoci podstrčených "důkazů" a křivých svědectví jiných vydíraných/zkorumpovaných loutek, nebo i fyzicky odstraněna.

Ovšem pravděpodobnost, že se jakákoli loutka na vysokém postu začne chovat "neposlušně", je extrémně nízká, neboť musí pro zisk tohoto postu projít několikaletým stranickým prověřováním a PR tréninkem neboli schopností žvanit hodiny o ničem a účinně manipulovat s ostatními účastníky diskuzí za pomoci co nejširšího spektra logických klamů. Za toto dobrovolné, dlouhodobé křivení charakteru a prohlubování různých psychických poruch bývá ovšem patřičně finančně hodnocena - korumpována - nakoupí se domy, auta, naberou půjčky a hypotéky a vede se život "na vysoké noze". V jaké jiné oblasti lidské činnosti by si tito lidé byli schopni profesionálním lhaním a manipulace vydělat tolik peněz? Snad jedině v masmédiích, ale i tam podle mě o dost méně. Kapři si rybník sami nevypustí.

A opět se zeptám: Kdo a kdy bude soudit a věšet všechny ty např. americké (evropské, ruské, čínské, atd. dosaďte si dle chuti) válečné zločince za mučení a vraždění lidí ve válkách ve Vietnamu, Afghánistánu, Iráku, Libyi atd. Nebo jejich způsoby vedení války podle vás nesplňují požadavek na "zrůdnou ideologii", a proto jsou jejich způsoby mrzačení, mučení a vraždění ospravedlnitelné? Nebo je to proto, že se tyto zvěrstva odehrávaly mnoho tisíc km daleko a nikdo z okruhu vašich blízkých tím nebyl zasažen - takže se vás to vlastně "netýká"?
Naposledy upravil(a) Lachende Bestien dne ned 17 pro 16:23, celkem upraveno 2 x.
S americkým svazem na věčné časy a nikdy jinak!
SS americké - náš vzor!
Uživatelský avatar
aikoN
Letec
Příspěvky: 1046
Registrován: stř 16 úno 18:32

Re: Politický koutek

Příspěvek od aikoN »

Lachende Bestien píše:Pravidelné vyvolávání vzpomínek vlastních nebo dokonce cizích na traumatizující události dávno minulé - z mnoha psychologických výzkumů vyplynulo, že vzpomínky mají k objektivním a přesným popisům událostí velmi daleko - je z dlouhodobého hlediska velmi neužitečné až škodlivé.
Já si naopak myslím, že tohle opakování je velice důležité. Ono se nadarmo neříká, že civilizace, která zapomene na své chyby, je odsouzena si je zopakovat...
Rychlost zabíjí!
Odpovědět