Fiat a vše kolem nich
Re: Fiat a vše kolem nich
Oni ty starý pažouti ochranu před korozí vychytanou. Tátův Pug partner, 23 let, a opravdu to není nikde chycený. Jinak je tam milion blbostí rozbitejch, ale tohle žabožrouti vychytali
Nový klíč na Fiat Punto (bez DO) 12k Kč + odtah do servisu. Samotný klíč stojí 9.
2.9T RWD
Konečně aspoň jedna dobrá zpráva: Pindica neska ráno (-17) chytla na první škyt, zřejmě protože 2022 nová Exide.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Já dal za nový klíč s DO do Pindice asi 8.
Mě to přišlo také hodně, ale protože HondaManová ztratila oba klíče, tak jediná možnost byl odtah, výroba nových klíčů v Itálii a programování.
Všichni, kteří vyrábějí klíče, když slyšeli Fiat, tak to nechtěli řešit.
Všichni, kteří vyrábějí klíče, když slyšeli Fiat, tak to nechtěli řešit.
2.9T RWD
- Lachende Bestien
- Letec
Jak je vidět, totálně závislé autofetky zaplatí dealerům fakt neskutečně přemrštěné částky za kus plastu a jednoduchý elektrický obvod.
To už zavání 4-cifernou přirážkou.
V tomto kontextu je opravdu zajímavé, že si tak dojnou krávu šéfíci autoprůmyslu společně s byrokradíky dlouhodobě zařezávají.
No co, čaj-na-mobily to pro většinovou populaci pořeší.
To už zavání 4-cifernou přirážkou.
V tomto kontextu je opravdu zajímavé, že si tak dojnou krávu šéfíci autoprůmyslu společně s byrokradíky dlouhodobě zařezávají.
No co, čaj-na-mobily to pro většinovou populaci pořeší.
S americkým svazem na věčné časy a nikdy jinak!
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
Pindica na den dva doyezdila - uhnil a upadnul ji vejfuk (zadní díl = už druhý za 18 let).
hehehe to já mám taky. Na tom původním se oloupal vnější plášť, což nevadilo páč byl dvojitý, jen to dostalo takový plechový zvuk. Pak se rozpadl ten pružný vlnovec pod autem, což je asi daň za tropení blbin v terénu, občas se s tím holt někde škráblo. Tak jsem to tenkrát vyměnil celý, nejlevnější díly co jsem našel. A teď, po ani nevím kolika letech, najednou si říkám že to vzadu nějak ševelí. Byla tam dírka, hned u svaru jak jde trubka do tlumiče. Pak už to prdlalo, větší dírka. Zatím jsem to provizorně opravil, netěsní to, prdlá to ale neupadne to. A na jaře až bude lepší počasí to buď spravím pořádně nebo vyměním. Jsou to levný věci, žádná tragédie, horší je kvalita výroby, minule jsem některý věci dost pracně přizpůsoboval aby to vůbec šlo do sebe, polští soudruzi si s přesností hlavu moc nelámali.
Když pod tím furt někdo leží, to si nevšiml nikdo, že už to má za sebou, ale čeká se až upadne?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3