Dobry den, jsem na tomto foru novym a v ceske republice nejezdim. Rád bych zde pomohl zlepšit mé řidičské dovednosti.
Je normální dodržovat přesný rychlostní limit? protože na silnici se neustále mění povolená rychlost z 90 na 50 na 30, takže se obvykle snažím držet zmiňované rychlosti, ale mám pocit, že lidé za mnou začínají být neklidní a jedu příliš pomalu a blokuji provoz.
A také je v pořádku jet rychlostí 70 km/h, když je rychlostní limit 90, zvláště když jsou silnice úzké a mají spoustu zatáček.
Vím, že tyto otázky mohou mnohým znít hloupě, ale já chci pouze zlepšit své řidičské dovednosti a nechci obtěžovat ostatní lidi, kteří zde jezdí.
Děkuji.
Poznámka: Používám google překladač, protože neumím česky.
Otázka týkající se omezení rychlosti a osvědčených postupů pro nového řidiče.
Re: Otázka týkající se omezení rychlosti a osvědčených postupů pro nového řidiče.
Rýchlostné limity neprekračuj a tam kde sa to nedá nie je povinnosť ísť na ich hranici, vodič má prispôsobiť rýchlosť svojim schopnostiam, stavu a povahe vozovky a ostatným okolnostiam, ktoré môže predvídať.
Re: Otázka týkající se omezení rychlosti a osvědčených postupů pro nového řidiče.
dodržovat limity, jet podle svých schopností a nebránit v jízdě ostatním. Umožnit předjíždění, uhnout stranou.
- Truck Daškam
- Letec
Viz PepaSFI.
Já prostě "jedu s davem" - ne slepě zase, jako jiní
Chápeš to?
Děkuji mnohokrát za odpověď. Opravdu to pomáháTruck Daškam píše: ↑sob 04 pro 23:34 Viz PepaSFI.
First, you should familiarize yourself with Czech traffic laws. Speed limits vary from road to road, so even if you're driving slowly, you're not allowed to drive below the permitted speed on some sections of road.jps18 píše: ↑pát 03 pro 19:51 Dobry den, jsem na tomto foru novym a v ceske republice nejezdim. Rád bych zde pomohl zlepšit mé řidičské dovednosti.
Je normální dodržovat přesný rychlostní limit? protože na silnici se neustále mění povolená rychlost z 90 na 50 na 30, takže se obvykle snažím držet zmiňované rychlosti, ale mám pocit, že lidé za mnou začínají být neklidní a jedu příliš pomalu a blokuji provoz.
A také je v pořádku jet rychlostí 70 km/h, když je rychlostní limit 90, zvláště když jsou silnice úzké a mají spoustu zatáček.
Vím, že tyto otázky mohou mnohým znít hloupě, ale já chci pouze zlepšit své řidičské dovednosti a nechci obtěžovat ostatní lidi Free Online Games, kteří zde jezdí.
Děkuji.
Poznámka: Používám google překladač, protože neumím česky.