Fabia III

Jen o škodovkách a dalších autech českých značek.

Re: Fabia III

Příspěvekod jarda_pardal » pát 27 lis 10:23

Nepotkávám ji tak jako dvojkovou, ale čas od času někde je. Ale určitě to není takový BOOM, jako u II. řady.
jarda_pardal
Spolujezdec
 
Příspěvky: 4
Registrován: pát 27 lis 10:22

Re: Fabia III

Příspěvekod noveautičko » pát 27 lis 15:50

F II FL taky se slušnou výbavou a 1.2 tsi 63kw byla za 245.000,- tak asi i proto.. ;)
Uživatelský avatar
noveautičko
Pan Řidič
 
Příspěvky: 371
Registrován: stř 15 dub 19:17
Bydliště: ČR

Re: Fabia III

Příspěvekod noveautičko » pon 07 pro 15:02

Včera jsem byl na cestách s kátkou FIII 1.2 Tsi 66kv cca 80km a dnes podobná trasa s Peugeot 207 1.4 73kw (rok 2008) čekal jsem tedy větší rozdíl..
Uživatelský avatar
noveautičko
Pan Řidič
 
Příspěvky: 371
Registrován: stř 15 dub 19:17
Bydliště: ČR

Re: Fabia III

Příspěvekod noveautičko » pon 28 pro 22:51

A dnes jsem znova přesedl z 207 mé přítelkyně do FIII a dvakrát jsem musel na křižovatce sledovat semafory z pozice opřenej o volant,tak malé čelní sklo jsem dlouho neviděl..je pravda,že FII je na tom ještě hůř x_x
Uživatelský avatar
noveautičko
Pan Řidič
 
Příspěvky: 371
Registrován: stř 15 dub 19:17
Bydliště: ČR

Re: Fabia III

Příspěvekod pavproch » stř 02 bře 18:50

Fabia III hatch, (zřejmě) silnější 1.2TSI (kolik to je - 81kW?) se ctižádostivým řidičem = jede to velmi, VELMI statečně až někam ke kilošede.... ^:)^ ale že musel být nasraný, že ho zařízla 316i... :D
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Uživatelský avatar
pavproch
Letec
 
Příspěvky: 10501
Registrován: pon 14 bře 20:41
Bydliště: m4Zlik N52 & brambor 3er N53

Re: Fabia III

Příspěvekod řidičBOB » čtv 03 bře 19:21

Tak 316i je krapet silnější :-) Snad to vzal statečně...
--> Srdce má své důvody, o kterých rozum nic neví <--
Uživatelský avatar
řidičBOB
Antiradar FAN
 
Příspěvky: 15529
Registrován: stř 16 úno 20:26

Re: Fabia III

Příspěvekod Dix » pát 04 bře 15:17

MC MY17:

12795150_1144999268857813_6177635038417736636_o.jpg


12823248_1144999118857828_8042206885123735277_o.jpg


12792108_1144999462191127_7050117237366672664_o.jpg
Bez bodů
Uživatelský avatar
Dix
Mistr volantu
 
Příspěvky: 754
Registrován: čtv 17 úno 09:00
Bydliště: Kojetín

Re: Fabia III

Příspěvekod Kavis » čtv 25 kvě 17:53

Dneska fasovaci den :)
Combi 1,4 tdi 66kw, ambition +, takze vlastne holas s malym kozenym paketem, navic radio swing s bt.
Rano do prahy s fabii 2 1,6 tdi cipnuta na cca 81kw.. Pak presun do Vodnan a domu novou. Prvni dojem byl, ze to proti te stare nejede, ale pak jsem koukl na tacho a zjistil jsem, ze jen lip maskuje rychlost. Najeto cca 400 km (za 7 hodin, d1 je bomba :( ) spotreba dle pp 4,7. Az sem cumel, jak po par stech km ten motor pocitove obzivnul. Podvozek je sto a jedna i kdyz na te stare byly kratsi a tvrdsi pera eibach. Ocenuju fakt velky rozsah nastaveni volantu, mam kratke ruce a delsi nohy, takze mivam problem se usadit, tady neni problem. Otazka pro znale vag: ma pouze speed limiter, pujde to preprogramovat, aby z toho byl tempomat, nebo se opravdu musi koupit nove packy? Leva packa vypada krome napisu "lim" totozne jako ta z vozu s tempomatem.

E: z mobilu nejak neumim vlozit fotku, sem lama.
Uživatelský avatar
Kavis
Pan Řidič
 
Příspěvky: 267
Registrován: čtv 10 říj 10:49

Re: Fabia III

Příspěvekod Kavis » čtv 01 čer 20:11

Pro info, kdyby to nekdo nekdy resil... opravdu je nutne menit packy a musi se to resit v autorizaku. Musi zadat Skodu o nejaky soft, ktery odemkne jednotku komfortu a pak to teprve zprovoznit. Jelikoz musim mit furt neco extra, tak se mi uplnou nahodou podarilo ten modul pacek sehnat nazdarmo. Opavsky dealer mi zjistoval podle vinu cislo pacek pro moje auto, cele to sedi az na posledni pismeno on v katalogu nasel, ze tam ma byt "e" a ja mam "f" a nikdo mi neni schopny rict, jestli to bude fungovat. Ani mi nebyl schopny rict, jestli ten kod pro odemknuti jednotky dokaze objednat bez pacek... Tvl na dvojkovou oktu se za dve tycky objednala leva packa, a pres pomalu libovolnou diagnostiku se to proste odemklo a tady takove ofuky... ted nevim, jestli se mi chce riskovat, ze vyhodim treba dva litry z okna, aby mi pak treba rekli, ze to nefunguje...
Na pc se mi konecne dari vlozit obrazek :)
fabi.jpg
Uživatelský avatar
Kavis
Pan Řidič
 
Příspěvky: 267
Registrován: čtv 10 říj 10:49

Re: Fabia III

Příspěvekod Kavis » ned 10 zář 17:55

Tak uz mam nakrouceno neco pres 7000 km.. I s tempomatem :) Zatim bez poruchy, krome jedne zarovky vzadu (po asi dvou hodinach sviceni). Akorat zacla povrzavat sedacka ridice pri ostrejsi jizde a neustale mi "pada" operadlo, treba 3x denne si ho musim trochu pritahnout, v autorizaku mi ten pitomec rekl, at to tam necham 3 dny.... Ale mam otazku, jestli to je ficura, nebo je neco spatne. Zcela nahodne se mi po startu zapina klima, nekam prijedu s vypnutou klimou, nastartuju bez jakehokoli zasahu do ventilace a je zapla.. Nekdy to udela treba jednou za 15 startu, nekdy 3x po sobe. Ze se pusti, kdyz to nasmeruju na okno, nebo kdyz zmenim teplotu na nejchladnejsi chapu, ale toto? Klima je manualni..
Uživatelský avatar
Kavis
Pan Řidič
 
Příspěvky: 267
Registrován: čtv 10 říj 10:49

Předchozí

Zpět na Škoda a další česká auta

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků