Taxem tu s reportem dříf než sem je nasadil (a ani je ešče nemám): Sem se zase nervnul - možná sem se stal objektem cíleného pokusu o podvod?!? ze strany toho eshopu (doposud mnou nepoužitého/neověřeného) - objednal sem 2+2 ks, poslali fakturu na 2+2ks, neavizovali žádné dělení dodávky a neska přepravce přivezl jen 2 (ale papíry u toho vykazovaly 2+2ks!). Taxem to odmítl převzít a reklamoval, že chci 2+2 ks. Sem zvjedaff, jak to dopadne.
Letní 225(př) + 255(z) 18-19" - které?
Re: Letní i zimní 225(př) + 255(z) 17 až 19" - které?
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
GY Assy 6 2+2 ks správného rozměru mám, omlouvám se tímto tomu sexshopu, že sem ho podezříval z pokusu o podvod na mně. Dojedu Mich a pudou na auto. Brmbrmbrm.
Ta fotka Edy s novýma semi Nankang CRS ve vlkně o ///M2 mě navedla (jen tak cvičně, výhledově) zkusit gůglit (ty gumy sou hodně podobné semi Cup2 co má fčíl m4Zlik) nějaké jiné - levnější - (zřejmě) semi 255/30 R19 m4Zlikovi dozadu (počítám, že je letos zase sjedu až na kord). A našel sem enem Yokohama Advan Neova AD08RS.
Neporadí někdo ešče něco inačího (dostupného tady v CZ Kocourkově, max SK, zpoza louže nakupovat nehodlám)? Samozřemě non RFT... Dík.
Ty semi Cup2 sou ale naprosto famózní (na vyjížďky vyrážím enem za sucha, ale občas během brmbrmbrm mě i pochčije...) Ale sou drahé jak šlak NATO, že je ojedu/měním každou sezonu..
Neporadí někdo ešče něco inačího (dostupného tady v CZ Kocourkově, max SK, zpoza louže nakupovat nehodlám)? Samozřemě non RFT... Dík.
Ty semi Cup2 sou ale naprosto famózní (na vyjížďky vyrážím enem za sucha, ale občas během brmbrmbrm mě i pochčije...) Ale sou drahé jak šlak NATO, že je ojedu/měním každou sezonu..
Asi nic moc neni, a ty yoka moc dobry ohlasy nemaji ...
https://www.tyrereviews.com/Tyre/Yokoha ... AD08RS.htm
https://www.tyrereviews.com/Tyre/Yokoha ... AD08RS.htm
Dík. Takže i nadále budou drahé Cupy.
Chjo no, neska je teda "den blbec":
Michelin PILOT SPORT CUP 2 255/30 R19 91Y
Rychlé nahlédnutí do možností - od Mich už zbývá teda jen 4Stento typ pneu sa už nevyrába
https://pneumatiky.heureka.cz/continent ... /#prehled/
Zkus ty kontiky, vsichni je chvali.
Zkus ty kontiky, vsichni je chvali.
Kuju. Budu dumat (není to akutní, že bych to musel řešit hnedteďfčíl).
Re: Letní 225(př) + 255(z) 18-19" - které?
EDIT o 24h později: Tak (prozatím) vydumáno - zkusím rači ty 4S než ty kontíky. A vymyslel sem, jak na nich ušetřit víc než jen rozdíl ceny proti těm Cupům...
+ Letos budou třeba, taxem teda zvjedaff, o kolik moc "horší" budou než ty Cupy a esli to vůbec ten můj (pomalu umírající jako já) Fitipaldi pozná...
+ Letos budou třeba, taxem teda zvjedaff, o kolik moc "horší" budou než ty Cupy a esli to vůbec ten můj (pomalu umírající jako já) Fitipaldi pozná...
Re: Letní 225(př) + 255(z) 18-19" - které?
Dám to sem, pokračování odsud.
Po přezutí zadku m4Zlika na PZ4 to byla naprostá katastrofa, jaxe ty gumy debilně chovaly (cik-cak a v každé zatáčce ESP "on"), vyřešil sem to následně pomocí CSC7 225/35+255/30 R19 dopředu i dozadu. A jo, sou to dobré gumy, i dyž gripem se ani zdaleka nemůžou rovnat těm semi Cup2. Už na nich najeto přes tysyc km a na zadních už je to (dost) znát. Až je sjedu na kord, dám je tam zas....
Po přezutí zadku m4Zlika na PZ4 to byla naprostá katastrofa, jaxe ty gumy debilně chovaly (cik-cak a v každé zatáčce ESP "on"), vyřešil sem to následně pomocí CSC7 225/35+255/30 R19 dopředu i dozadu. A jo, sou to dobré gumy, i dyž gripem se ani zdaleka nemůžou rovnat těm semi Cup2. Už na nich najeto přes tysyc km a na zadních už je to (dost) znát. Až je sjedu na kord, dám je tam zas....