e89 el. steering - přeprogramování ???

Když se chcete ponořit do nitra...
Odpovědět
pavproch
Letec

e89 el. steering - přeprogramování ???

Příspěvek od pavproch »

Neska brzo ráno mě to moje "blbě" zase vyhnalo z postele, taxem gůglil a na Zpost sem našel (pravda starší, 2016) post o tom, že kdosyk (komu s enelíbilo, jak el. steering moc "pomáhá" točit volantem) zistil, že se dá vlízt do totho SW a přeprogramovat to tak, aby šlo točit volatem s větším odporem = srovnatelěně s hydraulikou.

Nedělal to někdo?
+
Nevíte o někom, kdo by to "vrtání se v sw" uměl?
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Vrooom
Letec

Re: e89 el. steering - přeprogramování ???

Příspěvek od Vrooom »

Jo da se snizit napeti, jde to pak vic ztezka, ale na feelingu to asi nic moc nezmeni. Ja to chtel X-krat zkouset, ale vzdycky se na to nejak vykaslu z lenosti.
https://www.2addicts.com/forums/showpos ... tcount=115
Tady se o tom zminuji pro 2er. Mnohem zajimavejsi to je u M aut. Tam si muzes flashnout rizeni treba z M2 CS do obyc M2. Ale nom M maji jiny rizeni takze smula. Jeste u obyc 2 er jde myslim zmenim na alpina mapu, to si nekde chvalili. Muzes tomu mozna pomoct HW upravama. Ale vsechno je to takove nejsite :D ... Asi nejlepsi je si rovnou koupit porsche nebo nejake stare auto ktere ma feeling.

A potrebujes nekoho kdo ma e-sys nebo jak se to jmenuje. Zadej si e-sys na YT a uvidis ze se to da vyuzit na plno veci.
Odpovědět