Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
Ano, já jezdím. A současně jsem k tomu psal, že kromě toho, že "já", tak na dálnici jsou větší střelci, na okresce nějaké parťáky k sobě pokaždé najdu (a třeba na I/3 v rozšíření na 2 pruhy nejrychlejší ani se svými 120-130 nejsem). Sám bych tam na to klidně šlápl více, ta silnice na to je v pohodě, jen nechci jít přes +30, jedna podmínka stačila
Jezdím často I/3, I/4 (brzy už D4) - tam zejména kolem Cukráku jsem se svými 120 spíše pomalý, ale to je spíše tím, že si lidi myslí, že jsou na dálnici.
I/11, I/35 jsou naopak hodně pomalé, dlouhé vláčky kamiony + za nimi bojácní řidiči dohromady vytvoří nepředjeditelný vlak.
Jezdím často I/3, I/4 (brzy už D4) - tam zejména kolem Cukráku jsem se svými 120 spíše pomalý, ale to je spíše tím, že si lidi myslí, že jsou na dálnici.
I/11, I/35 jsou naopak hodně pomalé, dlouhé vláčky kamiony + za nimi bojácní řidiči dohromady vytvoří nepředjeditelný vlak.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
Stojim v kolone.
100 metru uz jedem hodinu.
Kunds v osobaku si stoupne do zachranarsky ulicky vedle druhy kundy v osobaku a povidaji si.
Skoda, ze nejedu golfem, spachal bych na ni pojistnou udalost.
100 metru uz jedem hodinu.
Kunds v osobaku si stoupne do zachranarsky ulicky vedle druhy kundy v osobaku a povidaji si.
Skoda, ze nejedu golfem, spachal bych na ni pojistnou udalost.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
https://www.idnes.cz/praha/zpravy/ridic ... pravy_vich
Tenhle to měl v ruce nejvíc v momentě, kdy měnil značku na policejním záznamu, aby měl proti sobě rovnou krasny důkaz.
Tenhle to měl v ruce nejvíc v momentě, kdy měnil značku na policejním záznamu, aby měl proti sobě rovnou krasny důkaz.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
Otazka je aky trest by vodicka dostala keby nemala potrebu vysvetlovat ako pocas jazdy pozerala dozadu na deti.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
...a přitom je to tak častý jev. Pumpička po přechodu na kole, z přechodu na silnici a pak zase zpět. A zkus na ní zatroubit
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
by mě zajímalo, jakou může mít řidič atmosférického Forestera motivaci k výměně značek za jízdypetr_riha píše: ↑stř 22 kvě 14:24 https://www.idnes.cz/praha/zpravy/ridic ... pravy_vich
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- Truck Daškam