S větrem ve vlasech....

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
pavproch
Letec

Re: S větrem ve vlasech....

Příspěvek od pavproch »

Dochtoři poskákaní, kulena mám opíchané (Durolane = zas bude aspoň na pár měsíci míň bolesti v nich), nechčije, taxem byl... 2,4 zastudena = zlepšení tak o 5% ie. nadále téměř NEpoužitelné, nejistota a kličkovaná naprosto stejná, ESP problikávalo krapet míň, ale furt každou chvíli. Nazávěr ca 25km ze 125 sem to přepnul do Sport+ = ESP off a zkoušel tomu limity - ta guma se nalimitu zdá být OK, ale ta nejistota/kličkovaná ji činí (dlouhodobě) NEpoužitelnou. Asi nejpíš teda nepoženu Strnadla do reklamce ani aby je vyhodil, uvažuju, že si je nechám pro strýčka Příhodu = na dojetí.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
pavproch
Letec

Re: S větrem ve vlasech....

Příspěvek od pavproch »

Kruciš, fčíl ňa napadlo zkusit ešče ubrat na tlaku až někam ke 2 bar a už sem se chystal s klíčema od garáže a tlakoměrem v ruce to i provést a paq hned i vyzkoušet. Ale rozsfítil semi ve škebli vykřičník: Loni sem pořídil nová kola OZ a 255/30 je kuwa nízkoprofil, to by při nízkém tlaku dříff či později skončilo poškozením (nového/drahého) ráfku na těch našich tankodromech. Taxem ten tlakoměr i klíče zase wodložil... a počkám rači na ty Contíky. Taky u nich ale začnu na (osvědčených) 2,8 bar a uvidím...
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Odpovědět